Δευτέρα, 03/08/2020

Οι Βασιλιάδες: το «αντίο» τους είναι οριστικό

Οι ψίθυροι του καλοκαιριού επιβεβαιώθηκαν. Μπροστά στο οικονομικό πρόβλημα, η χιτ σειρά του Mega αποχαιρετά τους τηλεθεατές της.

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και μήνες πως το Studio ATA, η εταιρία που βρισκόταν πίσω από την παραγωγή των «Βασιλιάδων», δεν μπορούσε να….ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις 
Οι ηθοποιοί γύρισαν μία ολόκληρη σεζόν επεισοδίων περιμένοντας να δουν το χρώμα του χρήματος, ενώ πριν ακόμη φτάσουν στο καλοκαιρινό φινάλε είχαν αρχίσει οι φήμες περί οριστικού κατεβάσματος των ρόλων. 

Μέσα σ αυτό το διάστημα, βέβαια, οι φαν της σειράς – και είναι πολλοί – συνέχιζαν να ελπίζουν. Προφανώς μάταια, αφού πλέον κύβος ερρίφθη και το «αντίο» είναι σίγουρο.
Η εταιρία παραγωγής ενημέρωσε τόσο τους ηθοποιούς όσο και το ίδιο το Mega ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τα γυρίσματα και στέλνει τους «Βασιλιάδες» της στο ράφι – τουλάχιστον για φέτος.
Όσο για τα γυρίσματα που έχουν ήδη γίνει; Πρόκειται για κάποιες σκόρπιες σκηνές από τα πρώτα 20 επεισόδια, οι οποιες όμως δεν μπορούν να μονταριστούν και να προβληθούν.
Συνεπώς, μόλις τελειώσουν οι βραδινές επαναλήψεις που βλέπουμε στις οθόνες μας, αποχαιρετάμε οριστικά τον Μάρκο και τη φαμίλια του…..[7ΜΕΡΕΣ TV]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ