Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/11

Γενικό προφίλ
Ίσως η ημέρα να «κρατάει» κάτι από τον δυναμισμό της Σελήνης στον Κριό και τουλάχιστον τις πρωινές ώρες, οι πρωτοβουλίες και τα νέα ξεκινήματα είναι στο πρόγραμμα.

Από το μεσημέρι και μετά όμως, που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, οι ρυθμοί πέφτουν, θυμίζοντας σας ότι πρώτον «νηστικό αρκούδι, δεν χορεύει» και δεύτερον ότι δεν αξίζει να ρισκάρετε την ηρεμία σας για κανέναν. Ξεκούραση, τραγούδι, γεύματα αλλά και… ο λογαριασμός σας περιμένουν!

ΚΡΙΟΣ 
«Ικανοποιημένοι στο φουλ»
Η μέρα ξεκινά δίνοντας προτεραιότητες στις επιθυμίες σας και στα «θέλω» ενώ από το μεσημέρι και μετά έρχεστε πιο κοντά με τους άλλους και αισθάνεστε την καρδιά σας να γεμίζει με αγάπη. Συγχρόνως, θα επικεντρώσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας σε καθήκοντα που σχετίζονται με άτομα που παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο στη ζωής σας.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Από μένα για μένα»
Χουζουρεύετε παίζοντας και συγχρόνως νιώθετε την επιθυμία να εκφραστείτε και να κάνετε πράγματα που θέλετε, χωρίς να κρατιέστε. Με την είσοδο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και συγχρόνως κάνετε βήματα σταθερά και προσγειωμένα. Παράλληλα, η αισθηματική ζωή βελτιώνεται χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνετε εκπτώσεις, αντίθετα επιμένετε σε αυτά που θέλετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Αντίστροφη μέτρηση»
Το πρωί σας βρίσκει με φίλους και διάφορα πρόσωπα που είτε ανήκουν στην παρέα σας είτε μπήκαν στο κλαμπ των γνωστών σας. Εν συνεχεία, έχετε ανάγκη πιο χαλαρούς ρυθμούς, αγάπη και στοργή, πολύ προσωπικά και χωρίς θορύβους και πολυκοσμία. Ερωτικά, έχετε ανεβάσει ρυθμούς ενώ ένα παλιό φλερτ θα διεκδικήσει θέση στη ζωή σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Τι καλό θα φάμε;»
Ξυπνάτε νωρίς για να τακτοποιήσετε στα γρήγορα κάποιες υποθέσεις που είτε έχουν τη μορφή του καθήκοντος είτε σχετίζονται με πρόσωπα που σας ενδιαφέρει η άποψή τους. Με τη Σελήνη στον Ταύρο, από το μεσημέρι, ευνοούνται φιλικά γεύματα, έξοδοι και κοινωνικές συναναστροφές. Ίσως κάποια καβγαδάκια ανάψουν τα αίματα στη σχέση σας και τα αξιοποιήσετε καταλλήλως.
ΛΕΩΝ 
«Καλημέρα, τι ώρα είναι;»
Η μοναξιά δεν είναι καλή σας φίλη, αντίθετα το τηλέφωνο συνέχεια χτυπά και μάλιστα από νωρίς- νωρίς σήμερα. Αφού τελειώσετε με τις κουβέντες και τις πρωινές διαδρομές, θα γευτείτε την εκτίμηση ανθρώπων που σας συμπαθούν και πιθανόν θεωρείτε μεγάλη τιμή σας που σας αφιερώνουν μέρος του χρόνο τους. Επιπλέον, μέσα σε όλα θα βρείτε χρόνο για jogging και για joking.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Τι δεν θα έδινα για…»
Σήμερα, σας απασχολούν τα εσώψυχά σας και θέλετε να διοχετεύσετε τη συσσωρευμένη έντασή σας με όσο γίνεται πιο δημιουργικό τρόπο. Η ευκαιρία σας δίνεται με τη Σελήνη, από το μεσημέρι, στον Ταύρο που σας βάζει σε ένα δρόμο πρακτικό, δοκιμασμένο και ευχάριστο. Επιπλέον, με τον Άρη στον Αιγόκερω πίσω από τις συντονισμένες ενέργειες κρύβεται ο πόθος για ένα έρωτα.
ΖΥΓΟΣ
«Είσαι μέσα στη ψυχή μου»
«Ποιός παίρνει τις αποφάσεις στη σχέση;» είναι ένα ερώτημα που σας απασχολεί σήμερα και ίσως δώσετε με θάρρος μια γρήγορη απάντηση. Στη συνέχεια της ημέρας θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο πως θα γευτείτε περισσότερο τις χαρές του έρωτα, έναν τομέα που από ότι φαίνεται θα έχετε μεγάλες απολαβές. Ζητήματα που αφορούν κάποιο ακίνητο απαιτούν καλά μελετημένες κινήσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Σου αφοσιώνομαι»
Σηκώνεστε νωρίς το πρωί, προκειμένου να ξεμπερδέψετε όσο γίνεται πιο γρήγορα με κάποιες δουλειές ρουτίνας και να έχετε άπλετο χρόνο να χαρείτε τις επαφές σας με τους άλλους. Αισθηματικά δείπνα ευνοούνται όπως και ρομαντικά τετ –α-τετ και φλερτ. Ίσως κάποιες συζητήσεις προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις και χρειαστεί να κάνετε τον πυροσβεστήρα.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Ώρα για παιχνίδι»
Τα παιδιά σας, ευχάριστες εκδηλώσεις και δυναμικά χόμπι έχουν την χαρά να κάνουν την avant –premiere της ημέρας σας. Έπειτα, δίνετε έμφαση σε εργασίες ρουτίνας ή στο μενού της ημέρας, προκειμένου η μέρα να γίνει πιο όμορφη κάνοντας τα απλά ωραία. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεστε άμεσα μια τάπα γιατί όπως πάτε θα μείνετε πανί με πανί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Σας έρχομαι»
Πρώτα η οικογένεια, μαμά, μπαμπάς και λοιποί στενοί συγγενείς και εν συνεχεία την σκυτάλη παίρνει η διασκέδαση. Από το μεσημέρι, η Σελήνη στο επίσης γήινο ζώδιο του Ταύρου ξέρει το κουμπί της προσωπικής σας ευχαρίστησης και το πατά γερά και σταθερά. Ίσως κάποια όνειρά σας πραγματοποιηθούν και αισθανθείτε ότι είστε ιδιαίτερα τυχεροί.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Τι είναι;»
Το κουδούνια, τα τηλέφωνα και τα ξυπνητήρια σας χτυπούν γιατί φίλοι, γείτονες και κοντινά πρόσωπα κάτι θέλουν να σας πουν και δεν κρατιούνται. Το μεσημεράκι, η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο και είτε θα φάτε το αγαπημένο σας φαγητό είτε θα φροντίσετε με ιδιαίτερο ζήλο την οικογένειά σας. Παράλληλα ίσως επισκεφτείτε κάποιο γνωστό που είναι σε φάση ανάρρωσης ή αποθεραπείας.
ΙΧΘYΕΣ 
«Στο μυαλό μου είσαι»
Χαλάτε χρήματα χωρίς να το σκεφτείτε και μετά αναρωτιέστε «μα τι έγιναν; έβγαλαν φτερά;». Με τη Σελήνη στον Ταύρο ίσως έχετε κάποια συνάντηση ή συζήτηση μετά φαγητού ενώ πολύ πιθανόν να γοητεύσετε τους συνομιλητές σας με το γλυκό και συνάμα προσγειωμένο λόγο σας. Ίσως μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που σχετίζεται με ένα σύλλογο ή μια ένωση να είναι στα άμεσα σχέδια σας.[astrology]


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites