ΠΡΕΒΕΖΑ : Αν δεν το δικαιούνται αυτοί … τότε ποιοι δικαιούνται το Κοινωνικό Μέρισμα;

Χιλιάδες πολίτες και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην επωφελή ρύθμιση του κοινωνικού μερίσματος. Την ίδια ώρα που λογιστές και φοροτεχνικοί διαπιστώνουν προβλήματα στο σύστημα, ειδικά τις ώρες αιχμής όπου μαζικά οι πολίτες επιχειρούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Επιπλέον, οι λογιστές κάνουν λόγο για «αδικίες» σε βάρος ορισμένων πολιτών, καθώς δεν δικαιούνται την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος για διάφορους λόγους.

Το κράτος γυρνά για ακόμα μία φορά την πλάτη στον πρωταθλητή των Special Olympics Χρήστο Πάκο και την μητέρα του Κασιανή, αφού όπως μας μετέφερε η ίδια δεν δικαιούνται το Κοινωνικό Μέρισμα ούτε εκείνη, ούτε ο γιος της Χρήστος.

Ο λόγος που δεν το δικαιούνται είναι επειδή δεν έχουν ακίνητη περιουσία και ζουν σε ένα λυόμενο, ουσιαστικά δηλαδή θεωρούνται φιλοξενούμενοι … (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ακούγοντας τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα να μιλά για αποκατάσταση αδικιάς και  διανομή του κοινωνικού μερίσματος σε όσους το έχουν ανάγκη και βλέποντας την περίπτωση του Χρήστου Πάκου και της μητέρας του Κασιανής, απορούμε πραγματικά για το ποιοι είναι τελικά αυτοί που έχουν ανάγκη το κοινωνικό μέρισμα!

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα είχε εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας από τα 1,4 δισ. ευρώ του κοινωνικού μερίσματος, τα 720 εκατομμύρια θα διανεμηθούν με τη μορφή έκτακτης ενίσχυσης, η οποία θα είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη προς 3,4 εκατομμύρια πολίτες, ανάμεσα στους οποίους δεν είναι ο Χρήστος και η Κασιανή .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites