Για τυφλή κομματική εμπάθεια κάνει λόγο ο Δήμαρχος Πρέβεζας, σχετικά με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

Εκπληξη προκαλούν οι ανακοινώσεις της ΝΟΔΕ Πρέβεζας που με ψεύτικα στοιχεία προσπαθούν να κατηγορήσουν την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα το πρόσωπο του Δημάρχου Πρέβεζας, σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του για τις πληγείσες περιοχές του Δήμου μας από την πρόσφατη θεομηνία.
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά με τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων , με όλα τα μηχανήματα του Δήμου αλλά και με μηχανήματα ιδιωτών που μισθώθηκαν βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες συνδημότες μας από την πρώτη στιγμή προκειμένου να προσφέρουν την βοήθειά τους.
Η επιλεκτική , κομματική και ψευδέστατη ανακοίνωση ότι “τα μηχανήματα του Δήμου ήταν παροπλισμένα λόγω Σαββατοκύριακου ενώ σε αντίθεση τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας εργάζονταν ασταμάτητα και ακατάπαυστα για να μπορέσουν να αποκατασταθούν το γρηγορότερο οι ζημιές” δείχνει την πρόθεση να κατηγορήσουν την Δημοτική Αρχή και το πρόσωπο του Δημάρχου.
Αγαπητοί κύριοι, παρασυρόμενοι από την τυφλή σας κομματική εμπάθεια δεν κρατήσατε καν τα προσχήματα και δεν ενδιαφερθήκατε να ρωτήσετε ούτε με ένα τηλεφώνημα προκειμένου να πληροφορηθείτε την πραγματική κατάσταση της περιοχής μας, αλλά τρέξατε κατόπιν…πλημμυρών να κάνετε περιοδεία στο Νομό και να φωτογραφηθείτε με φόντο τις ζημιές και μοναδικό σκοπό να υποβαθμίσετε το έργο της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου.
Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς, οι Δημότες μας γνωρίζουν ποιοί είναι δίπλα τους όχι σ΄αυτή την δύσκολη στιγμή αλλά κάθε μέρα.
Είναι πραγματικά άξιο απορίας, η τακτική που επιλέξατε να ακολουθήσετε και να επενδύσετε κομματικά πάνω από τις πληγές συνδημοτών μας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Μια τακτική που παραπέμπει σε άλλες νοοτροπίες και σε άλλες εποχές.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites