Σάββατο, 20/07/2019

«Ρουκέτες» της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας κατά του Γιάννη Γιαμά και ξεκάθαρη στήριξη στο συνδυασμό του Χρήστου Κοτσίνη

Εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης για το Εμπορικό Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πρέβεζας διοχετεύονται ανυπόστατες φήμες από κύκλους του αυτοθεωρούμενου «νόμιμου» και «μόνιμου ιδιοκτήτη» της Προεδρικής Έδρας, συνοδευόμενες από αυτάρεσκους ισχυρισμούς περί μοναδικότητας και πλήρη και εγωιστική απαξίωση των αντιπάλων του.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους δηλώνουμε ότι η ΝΕ Πρέβεζας του ΣυΡιζΑ, όλες οι οργανώσεις του Νομού και ο βουλευτής μας, αποφάσισαν ομόφωνα να στηρίξουν το ανανεωτικό και ανατρεπτικό ψηφοδέλτιο «Επιμελητηριακή Ανατροπή» με επικεφαλής τον Χρήστο Κοτσίνη, μακριά από καθεστωτικούς και φθαρμένους. Η στήριξη αυτή έχει στόχο να συμβάλει σε μια νέα πορεία του Θεσμού γιατί τα επιμελητήρια μπορούν και πρέπει να γίνουν σημαντική δύναμη υποστήριξης των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων.

Συμμετέχουμε λοιπόν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στηρίζοντας τις επιχειρηματικές δυνάμεις, που εγγυώνται την ενίσχυση και διεύρυνση του ρόλου των επιμελητηρίων, συστατικό στοιχείο για την δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Πρέβεζας του ΣυΡιζΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ