Οι ώρες αγωνίας που έζησαν οι κάτοικοι των περιοχών φαίνεται ξεκάθαρα στις εικόνες που καταγράφηκαν την στιγμή που χτυπούσε η κακοκαιρία. Όπως για παράδειγμα οι αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσουν ηλικιωμένο άνδρα που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής δύο ακόμη γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα υποθερμίας, ενώ στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ελαφρά τραυματισμένος και ο οδηγός ενός βυτιοφόρου που κινούνταν στην παλιά εθνική Αθηνών Θηβών στο ύψος των Βιλίων.

 

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής η Πυροσβεστική επιχειρεί σε 80 σημεία. Υπάρχουν 250 πυροσβέστες που έσπευσαν σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα από Ελευσίνα, Μέγαρα και Αθήνα για να βοηθήσουν.

Ο δήμαρχος περιγράφει μια εικόνα βιβλικής καταστροφής. Δεκάδες σπίτια, και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει, ενώ δεκάδες είναι και τα αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί από τα νερά.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την εθνική οδό όπου τα νερά έχουν καλύψει πλήρως ένα λεωφορείο, ενώ ακόμη και οι οδηγοί φορτηγών αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγιο στις οροφές των οχημάτων τους.

Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί, ενώ ένα λεωφορείο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα.Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν 12 άτομα