Δήμος Ζηρού : Αποκτά επιτέλους ενιαίο δίκτυο ύδρευσης το Ανώι!

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την υλοποίηση ενιαίου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ανωγείου, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα μέχρι σήμερα. Το έργο με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΩΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ» αφορά τον εξωτερικό αγωγό ύδρευσης που θα κατασκευαστεί στον οικισμό του Ανωγείου, προκειμένου να οδηγηθεί το νερό της υφιστάμενης γεώτρησης στην περιοχή Κάμπος Ανωγείου σε νέα δεξαμενή,  η οποία θα φτιαχτεί, μαζί με  οικίσκο γεώτρησης αλλά και το εσωτερικό δίκτυο αγωγών ύδρευσης.

Πιο συγκεκριμένα το υπό κατασκευή έργο, το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό 215.000 ευρώ, αφορά στην κατασκευή α. Αγωγών μήκους 2.359,90 μ. (μετά των απαιτούμενων φρεατίων και συσκευών ήτοι δικλείδες, βαλβίδα μειωτήρα, μανόμετρα, κ.ά). β. Κτιρίου δεξαμενής ωφέλιμου όγκου 50 μ3, και το σύνολο των απαιτούμενων η/μ εγκαταστάσεων. Και γ. Κτιρίου οικίσκου αντλιοστασίου στην περιοχή της γεώτρησης για την στέγαση του η/μ εξοπλισμού, καθώς και το σύνολο των απαιτούμενων η/μ εγκαταστάσεων..   

«Πρόκειται για ένα έργο πνοής για το Ανώι για το οποίο αγωνιστήκαμε  ως δημοτική αρχή από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας» τονίζει σε σχετική του δήλωση, ο δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος. Και προσθέτει: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς οι προσπάθειές μας για τη λύση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος το οποίο ‘κληρονομήσαμε’ και αποτελεί χρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, έπιασαν τόπο. Ευελπιστώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Τ.Κ. Ανωγείου στο σύνολό της δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα πόσιμου νερού».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites