“Φόρεσαν χειροπέδες” σε δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο της Βόνιτσας

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλουν οι δάσκαλοι της Λευκάδας. Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου η αστυνομία συνέλαβε δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Βόνιτσας για ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος της εκπαιδευτικού κατατέθηκε μήνυση από γονείς μικρού μαθητή, τον οποίο φέρεται να χαστούκισε.

Στο σχολείο καθημερινά μπορεί να συμβούν διάφορα γεγονότα τα οποία βρίσκουν όμως τη λύση τους από τη συζήτηση στο Σύλλογο Διδασκόντων ή και μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, λένε οι εκπαιδευτικοί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως φαίνεται ότι το γεγονός ξέφυγε από τα σύνορα του σχολείου και η δασκάλα είδε τους αστυνομικούς να τις περνάνε χειροπέδες.

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συμπαρείσταται στη συναδέλφισσά τους και καταγγέλλει το γεγονός.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου ΠΕ Λευκάδας:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας καταδικάζει το γεγονός της σύλληψης από την αστυνομία, δασκάλας από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Βόνιτσας, για ανάρμοστη συμπεριφορά που αφορούσε περιστατικό εντός του σχολείου. Το γεγονός αυτό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Σεπτέμβρη. Η δασκάλα κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας μέχρι το απόγευμα και αφέθηκε ελεύθερη.

Τέτοια περιστατικά, που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου, πρέπει να λύνονται μέσα στα σχολικά πλαίσια. Μπορούν να λυθούν και λύνονται καθημερινά στα πλαίσια του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κλπ.

Το γεγονός αυτό, καθώς συμβαίνει σε μια περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με τη στήριξη της ΝΔ να περάσει την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, μπορεί να ρίξει νερό στον μύλο αυτών που θέλουν να ηλεκτρίσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, αυτών που σήμερα μιλούν για “κακούς” δημόσιους υπαλλήλους.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας εκφράζει τη συμπαράσταση του στη συναδέλφισσα και καλεί τους συναδέλφους, τους γονείς, το λαό της περιοχής να καταδικάσουν το παραπάνω περιστατικό.

alfavita.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

Uncategorized, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Εκκενώστε την περιοχή (Αντιπολεμικό βίντεο)

22/06/2019, 2:28 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites