Τετάρτη, 14/11/2018

Βαριά «καμπάνα» και σε δεύτερη επιχείρηση χωρίς POS στο Νομό Πρέβεζας.

Άλλο ένα πρόστιμο 1500€ για μη απόκτηση τερµατικού αποδοχής καρτών πληρωµών και µέσων πληρωµής µε κάρτα POS επέβαλε η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου σε επιχείρηση με Ενοικιαζόµενες Ξαπλώστρες και Οµπρέλες σε παραλία της Πάργας, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τέλος Αυγούστου.

Τον ίδιο μήνα επιβλήθηκε και άλλο πρόστιμο ίδιου ύψους σε εστιατόριο της Πάργας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Γενικά το φετινό καλοκαίρι η αύξηση της τουριστικής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή, έφερε και μεγάλη αύξηση τους ελέγχους από όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς τους κράτους.

Υπήρξαν επιχειρήσεις σε όλο το Νομό Πρέβεζας όπου τους επισκέφθηκε το Σώμα δίωξης Οικονομικού εγκλήματος έως και 4 φορές, ομοίως και ελεγκτές της επιθεώρησης εργασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr, υπήρξαν επιχειρήσεις που τους επιβλήθηκαν πρόστιμα για αποδείξεις, αλλά και για ανασφάλιστο προσωπικό, ενώ καταστηματάρχες μας μετέφεραν πως πολλές φορές τα κλιμάκια ελέγχων του ΙΚΑ εξάντλησαν όλη τους την αυστηρότητα επιβάλλοντας πρόστιμα ύψους 10 χιλιάδων 500 ευρώ, ακόμα και για πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα, την στιγμή που αυτές οι επιχειρήσεις είχαν ασφαλισμένο όλο το εργατικό δυναμικό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ