ΠΡΕΒΕΖΑ : Πρώτη σε πωλήσεις οχημάτων η NISSAN Λαϊνάς – Πρωτιά και για το νέο Micra

Την συνέπεια, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό που διακρίνει την αντιπροσωπεία της Nissan Λαϊνάς , επιβεβαιώνουν οι ταξινομήσεις επιβατικών οχημάτων το πρώτο οκτάμηνο του 2017 στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με τα επίσημα και αναλυτικά στατιστικά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας από την 1η Ιανουαρίου του 2017 έως και την 31η Αυγούστου του ίδιου χρόνου, σε σύνολο 96 επιβατικών Ι.Χ που ταξινομήθηκαν στο τμήμα συγκοινωνιών, πρώτη με 28 οχήματα και ποσοστό 29,17% έρχεται Nissan,  δεύτερη με 21 αυτοκίνητα έρχεται η Volkswagen , ενώ τρίτη με 15 αυτοκίνητα ακολουθεί η Renault.

Στις υπόλοιπες θέσεις ακολουθούν οι εταιρίες  Fiat με 11 αυτοκίνητα,  Skoda με 7 ,  Opel με 5,  Citroen με 3,  Dacia με 2, KIA Motors με 1 , Peugeot με 1 και στην τελευταία θέση η Volvo με 1 αυτοκίνητο.

Σαρώνει στους δρόμους της Πρέβεζας το Νέο Micra!!!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πωλήσεις του Νέου Micra το οποίο μέσα σε περίπου 3 μήνες από την στιγμή που έφτασε στην Πρέβεζα φαίνεται πως συναρπάζει και κερδίζει το αγοραστικό κοινό, αποκαθηλώνοντας από τη πρώτη θέση σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα το Renault Clio.

Έτσι λοιπόν το νέο Micra είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Πρέβεζα για το Οκτάμηνο του 2017 με ποσοστό 25,53% και 12 ταξινομήσεις ,ενώ ακολουθούν τα Renault Clio με 11 και Volkswagen  Polo με 9. (* Να σημειωθεί ότι το νέο Micra κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Πρέβεζα το Μάϊο του 2017, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα κυκλοφορούν από το προηγούμενο έτος)

Ψηλά στις προτιμήσεις των Πρεβεζάνων και τα Pulsar και Qashqai!!!

Τα μοντέλα της Nissan φαίνεται πως επιλέγει το αγοραστικό κοινό της Πρέβεζας και στα μεγαλύτερης κατηγορίας επιβατικά αυτοκίνητα, αφού ψηλά στη λίστα πωλήσεων είναι και τα μοντέλα Pulsar και Qashqai.

Συγκεκριμένα τα Pulsar και Qashqai κατατάσσονται στην πρώτη πεντάδα συνολικών πωλήσεων οχημάτων, καταλαμβάνοντας, το Pulsar την 4η θέση μαζί με το Volkswagen Tiguan με 8 ταξινομήσεις, δηλαδή μία λιγότερη από το Volkswagen Polo, ενώ το Qashqai ακολουθεί αμέσως μετά με 7 ταξινομήσεις.

Νέα μοντέλα Qashqai και X-Trail 

Το Nissan Qashqai που για περισσότερα από 10 χρόνια  αποτελεί το απόλυτο urban crossover και πρώτο σε πωλήσεις  στην Ευρώπη, τώρα είναι διαθέσιμο με σημαντικές βελτιώσεις που ολοκληρώνουν τον premium χαρακτήρα του.

Η έκδοση Techna+ στο Qashqai, έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες Energy, Acenta, N-Connecta και Techna, με αποκλειστικά νέα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, απευθυνόμενη στους αγοραστές που αναζητούν το “απόλυτο” Qashqai.

To Νέο Nissan X-Trail: το πιο δημοφιλές SUV παγκοσμίως έγινε ακόμα καλύτερο !

Με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του, το νέο Nissan X-Trail έρχεται για να “κατακτήσει” τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών.

Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα μοντέλα και τις προσφορές της Nissan στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία για την Πρέβεζα Nissan Λαϊνάς στην Λεωφόρο Ιωαννίνων  456 ΠΡΕΒΕΖΑ και στο τηλέφωνο 2682028135

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites