ΠΡΕΒΕΖΑ :Σπάνε κάθε ρεκόρ οι συμμετοχές στους 5ους “εν Νικοπόλει Άκτια” αγώνες – Μικρή παράταση εγγραφών ανακοίνωσαν οι διοργανωτές

 Οι συμμετοχές στους 5ους «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνες Δρόμου, οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, έχουν ήδη ξεπεράσει το πλήθος των συμμετοχών κάθε προηγούμενης χρονιάς. Όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας κ. Αλέξανδρος Γέροντας, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 400.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίζουν αυτούς τους αγώνες, τους συνδιοργανωτές, τους χορηγούς όπου αυτές τις δύσκολες εποχές στηρίζουν τους αγώνες, τους εθελοντές όπου η συνεισφορά τους κάθε χρονιά είναι παρά πολύ σημαντική. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους θεατές όπου κάθε φορά στηρίζουν αυτούς τους αγώνες καθιστώντας τους μια αθλητική γιορτή για την πόλη μας και να πούμε για μια ακόμη φορά ότι αυτοί οι αγώνες είναι ανοιχτοί για όλους, όσους θέλουν να συμμετάσχουν αλλά και να βοηθήσουν. Να τονίσουμε πως για εμάς το πρώτο μέλημα πέρα από τα οργανωτικά θέματα, όπου μπορεί κάτι να μας ξεφύγει, είναι η ασφάλεια των αγώνων και για το λόγο αυτό θα έχουμε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπεύθυνο γιατρό, δυο φυσικοθεραπευτές, έχουμε αποστείλει έγγραφο προς το ΕΚΑΒ για να είναι σε ετοιμότητα και έχουμε έρθει και επικοινωνία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό όπου μάλλον θα έρθει ομάδα από τα Γιάννενα βέβαια χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε κάποιο κλίμα ανησυχίας. Σαφώς μπορεί σε κάποια αθλητική διοργάνωση να συμβεί και κάτι δυσάρεστο. Όμως ο αθλητισμός κυρίως έχει να προσφέρει οφέλη και αυτό είναι και το νόημα του αγώνα, ότι συμμετέχουμε σε αυτήν την αθλητική γιορτή για να ακολουθήσουμε το μήνυμα του αθλητισμού και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γέροντας.

Ως ημερομηνία λήξης των εγγραφών για τους φετινούς αγώνες είχε ορισθεί η Κυριακή 27 Αυγούστου 2017. Ωστόσο, λόγω των πολλών αιτημάτων για παράταση των εγγραφών, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιούνται εγγραφές μέχρι και την Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017, στις 3 μμ (15:00) ή μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου εγγραφών που για φέτος έχει ορισθεί στους 600 αθλητές.

Σημειώνεται πως για να ολοκληρωθεί μία εγγραφή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί και η κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής.

Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου τόνισε πως η Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζει και φέτος τους αγώνες, οι οποίοι έχουν γίνει θεσμός, και εξήρε την προσπάθεια των διοργανωτών.

Ο κ. Ιωάννου στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία των Ακτίων αλλά και στις προσπάθειες της Περιφέρειας προκειμένου να αναδειχθεί το Αρχαίο Στάδιο της Νικόπολης.

Τόσο ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιολδάσης όσο και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Πρέβεζας κ. Γεράσιμος Ντίτσος, απεύθυναν ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στους αγώνες.

Σε όλους όσοι θα τερματίσουν στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και σε όλους όσοι θα τερματίσουν στους μαθητικούς αγώνες θα απονεμηθεί μετάλλιο, ενώ ο αγώνας 5 χιλιομέτρων πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος. Ακόμη, θα υπάρχουν πλήθος άλλων παροχών (νερό, μπανάνες, μπάρες, ιατρική κάλυψη, υγειονομική κάλυψη από φυσικοθεραπευτές, κ.α.).

Για τους εθελοντές του αγώνα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και εκπαίδευση την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, στις 8:00 μμ (20:00). Ο τόπος συνάντησης των εθελοντών θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί αύριο στις 29 Αυγούστου 2017 με νέα ανακοίνωση. Στους εθελοντές θα δοθεί το μπλουζάκι του εθελοντή του φετινού αγώνα, το οποίο φαίνεται παρακάτω:

Για να εγγραφεί κάποιος ως εθελοντής μπορεί να επισκεφτεί την ακόλουθη διεύθυνση:

https://nikopolisaktia.wordpress.com/volunteers/

ή ακόμη μπορεί να εγγραφεί στην συνάντηση των εθελοντών.

 

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη του αγώνα (https://nikopolisaktia.files.wordpress.com/2017/07/prokirixi_5a_aktia_2017.pdf), καθώς και στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://nikopolisaktia.wordpress.com/.

«Το Σάββατο το απόγευμα, 2 Αυγούστου 2017, στο ηλιοβασίλεμα, τρέχουμε και περπατάμε όλοι στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα»

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites