ΠΡΕΒΕΖΑ : Μπαίνει σε λειτουργία αύριο Τετάρτη η μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου

Μετά χιλίων βασάνων και μετά από πολύωρη προσωπική εργασία των αρμοδίων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, όπως όλα δείχνουν αύριο Τετάρτη 9 Αυγούστου θα μπει σε λειτουργία η μεγάλη πισίνα.

Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν πολλά, γράφτηκαν πολλά, τα πιο πολλά από αυτά όμως ήταν περισσότερο για χαβαλέ και λιγότερο για να μάθουν οι δημότες την ουσία της κατάστασης που επικρατεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας.

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ημέρες στο mypreveza.gr (Διαβάστε ΕΔΩ) ο Δήμος Πρέβεζας, όπως σε πολλά άλλα πράγματα, έτσι και στο θέμα του Κολυμβητηρίου, απέτυχε παταγωδώς στο να κάνει πράξη τα αυτονόητα. Ποια ήταν αυτά τα αυτονόητα; Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπόρεσε να προνοήσει για το γεγονός ότι, ο ένας και μοναδικός υπάλληλος του Κολυμβητηρίου ο κ. Τζίμας, κάποια στιγμή, όπως όλοι οι εργαζόμενοι στο κόσμο, θα έπαιρνε την άδεια του. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει πίσω η λειτουργία μιας ολόκληρης πισίνας, γιατί ο Δήμος δεν έστειλε άμεσα έναν αντικαταστάτη.

Παρά τις προσπάθειες διαφόρων μέσα από το Δήμο Πρέβεζας να ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών στον υπάλληλο, οι έχοντες λογική μπορούν να καταλάβουν ότι η προχειρότητα και το “κάντο τώρα έτσι και μετά βλέπουμε” της συγκεκριμένης Δημοτικής Αρχής, είναι οι βασικές αιτίες που από το 2011 και μετά το Κολυμβητήριο της πόλης έπαψε να είναι το στολίδι που όλοι χαιρόμασταν.

Όσοι λοιπόν από τους δημότες δεν διαθέτουν μνήμη “χρυσόψαρου” , θα θυμούνται πολύ καλά πως το Κολυμβητήριο δεν παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα στην λειτουργία του το  2017 με τον κ. Τζίμα υπάλληλο, αλλά από το 2011 και μετά κάθε χρόνο παρατηρείται το φαινόμενο του ωχαδερφισμού, που αφήνει μια ολόκληρη πόλη και μια ολόκληρη γενιά δίχως χώρο άθλησης.

Για το συγκεκριμένο θέμα λοιπόν το mypreveza.gr επικοινώνησε με τον υπάλληλο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας μιλώντας για τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες είπε χαρακτηριστικά :

“Επειδή τις τελευταίες ημέρες πολλά ειπώθηκαν, πολλά γράφτηκαν θα ήθελα προς ενημέρωση του κόσμου να πω δυο λόγια. Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες στο ποιος φταίει ή ποιος δεν φταίει, στο ότι 4 μήνες δεν μπόρεσε να λειτουργήσει η πισίνα, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Εγώ θέλω να πω το εξής, επειδή μεγάλωσα σε αθλητικούς χώρους και ξέρω πως είναι το να χαμογελάει ένα μικρό παιδί, το έχω βιώσει, επειδή από τον Απρίλιο που είμαι εδώ έχω δει μικρά παιδιά να χαμογελούν, προσπαθώ να δώσω το 110% από τις δυνατότητες μου για να λειτουργεί αυτός ο πολυχώρος. Έχουμε έναν πολύ ωραίο πολυχώρο στην Πρέβεζα και είναι κρίμα να είναι ανεκμετάλλευτος.Επειδή δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα, άκουσα παράπονα , άκουσα και χολή από κάποιους που βγάλαν προς το πρόσωπο μου, θα ήθελα να πω ότι εγώ μαζί με τον κύριο Σιόντη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις εγκαταστάσεις (τα υδραυλικά κτλ) , έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά στη μικρή πισίνα, έκανε πολύ καλή δουλειά στις εγκαταστάσεις της μεγάλης πισίνας, θέσαμε ένα στοίχημα “προσωπικό” αυτό που δεν έγινε σε 4 μήνες, να μπορέσουμε να το κάνουμε σε 4 μέρες. Είμαστε εδώ μέρα, νύχτα, καθαρίσαμε, απολυμάναμε, γεμίζουμε και θα προσπαθήσουμε την Τετάρτη να είναι έτοιμη η πισίνα να δοθεί στο κοινό.”

Και για να έχουμε καλό ερώτημα …  Και για να μην πέσει ξαφνικά η Δημοτική Αρχή από τα σύννεφα …Βρεθεί προ εκπλήξεως και όλα αυτά τα τετριμμένα που έχουμε συνηθίσει να ακούμε…

Η σύμβαση του κ. Τζίμα λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.Μετά από αυτή την ημερομηνία τι πρόκειται να γίνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας;

Ανοίγει 9 Αυγούστου, για να κλείσει 15 Σεπτέμβρη;

Η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο από το Δήμο Πρέβεζας!

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites