Τρίτη, 26/09/2017
Σεπ 26, 2017 - Τρι
Preveza GR
Άνεμος 5 m/s, Δ
Πίεση 762.07 mmHg
25°C
Υγρασία 53%
Σύννεφα 20%

ΠΡΕΒΕΖΑ : Πέρασε θετικά τον έλεγχο για την γαλάζια σημαία η παραλία της Αμμουδιάς

Στην Π.Ε Πρέβεζας βρίσκεται αυτές της ημέρες κλιμάκιο ελέγχου από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, που είναι ο Εθνικός Χειριστής του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» για την Ελλάδα, όπως σας ενημέρωσε σχετικά το mypreveza.gr (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Το κλιμάκιο πραγματοποιεί ελέγχους σε όλες τις παραλίες της Περιφερειακής μας Ενότητας που έχουν βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία, μία από αυτές ήταν για πρώτη χρονιά φέτος και η Αμμουδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mypreveza.gr η παραλία της Αμμουδιάς πέρασε με άριστα τον έλεγχο.

Επαφή με τους ελεγκτές του Κλιμακίου είχε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμμουδιάς κ. Κώστας Γκόγκας, ο οποίος ήταν και ο δέκτης των συγχαρητηρίων για την πλήρη οργάνωση της παραλίας, που όπως φαίνεται πληρεί όλα τα κριτήρια μιας βραβευμένης με Γαλάζια Σημαία Ακτής.

Το γεγονός αυτό σίγουρα δημιουργεί ακόμα πιο γερές βάσεις για την συνεχόμενη βράβευση της Παραλίας της Αμμουδιάς με Γαλάζια Σημαία και τα επόμενα χρόνια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι βάζουν το δικό τους λιθαράκι ώστε η Αμμουδιά να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες της.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ