Μέχρι και την Παρασκευή συνεχίζονται οι αιτήσεις για άσκηση υποψηφίων δικηγόρων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συνεχίζονται μέχρι και μεθαύριο Παρασκευή 18 Αυγούστου, οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων υποψήφιων δικηγόρων, οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η πρόσκληση που εκδόθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, αφορά για έξι θέσεις δικηγόρων, διάρκειας έξι μηνών, με δυνατότητα παράτασης για άλλους έξι μήνες, με τη συμφωνία και των δύο μερών και απόφαση του αρμόδιου Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι τέσσερις (4) εξ αυτών θα ασκηθούν στην Νομική Υπηρεσία της Π.Δ.Ε (έδρα) στην Πάτρα και οι άλλοι δύο (2) στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας καλεί τους υποψηφίους να απευθυνθούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σημειώνοντας πως είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους μας που ασχολούνται με αυτό τον επαγγελματικό κλάδο, καθώς το ευρύ φάσμα υποθέσεων που διαχειρίζεται η Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας, θα συμβάλλει στην ενίσχυση των γνώσεών τους.

«Συμβάλλουμε όσο το δυνατόν μπορούμε περισσότερο και εμείς τους νέους ώστε να κατορθώσουν να εισαχθούν στην αγορά εργασίας και να αποκτήσουν μια σημαντική εργασιακή εμπειρία μέσα από τις δυνατότητες που έχουμε» υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάρκεια της άσκησης, το ωράριο, τη μηνιαία αποζημίωση, αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr) και συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/prokirukseis/item/8215-prosklisi-gia-tin-askisi-ypopsifion-dikigoron.html

Αιτήσεις και πληροφορίες για τη Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπορείτε να βρείτε στη Διεύθυνση Διοίκησης Π.Δ.Ε/Τμήμα Γραμματείας (Πανεπιστημίου 254 – Β΄ Κτήριο, ΤΚ: 26443, Πάτρα). Αρμόδια υπάλληλος Αγγελοπούλου Γεωργία, τηλ. 2613- 613430

Αιτήσεις και πληροφορίες για το Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30 – Μεσολόγγι ΤΚ: 30 200). Αρμόδια υπάλληλος Ευαγγελία Πατσιά, τηλ. 26313-61215.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως εγκρίθηκε και η πρόσληψη δύο δικηγόρων προκειμένου να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Συγκεκριμένα πρόκειται για πρόσληψη με πάγια αντιμισθία και σχέση έμμισθης εντολής, ενός δικηγόρου στη Νομική Υπηρεσία της έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ενός στην Π.Ε. Ηλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites