Το Σάββατο η μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου Ζαλόγγου σε “Κώστας Νεστορίδης”

Σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και πλήθος εκ των θρύλων της ομάδας θα δώσουν το παρών στη Νέα Σινώπη

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Νέας Σινώπης σας καλεί το Σάββατο 08 Ιουλίου 2017, τις 6 μ.μ., στην εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Σταδίου Ζαλόγγου.

Το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας θα πάρει το όνομα του Κώστα Νεστορίδη, ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της χώρας μας που φόρεσαν την φανέλα με τον δικέφαλο αετό. Ο “Νέστορας” του ελληνικού ποδοσφαίρου έζησε μερικά χρόνια της ζωής του στην τότε νεοσύστατη, προσφυγική Νέα Σινώπη, πριν πάρει τον δρόμο για την Αθήνα και γίνει Θρύλος της “Ένωσης”.

Την τελετή μετονομασίας του Σταδίου θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Θύελλας Νέας Σινώπης και αυτών της ΑΕΚ. Αγώνας που έχει γίνει παράδοση, καθώς πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι στην πλατεία του χωριού, καθώς διεξάγονται τα Διογένεια 2017, υπό την αιγίδα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σινώπης “Διογένης” και του ΣΦ ΑΕΚ Νέας Σινώπης.

Στις εκδηλώσεις αναμένεται να βρεθεί σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και πλήθος εκ των θρύλων της ομάδας που όλοι αγαπήσαμε!

Στις 8 Ιουλίου η καρδιά της ΑΕΚΑΡΑΣ μας χτυπάει στην προσφυγική ΑΕΚοφωλιά της Νέας Σινώπης. Καλούμε τους απανταχού “Ενωσίτες” να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Ιστορίας της αγαπημένης μας ΑΕΚ με εξέχον πρόσωπο τον κ. Κώστα Νεστορίδη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites