Η Πρέβεζα τίμησε τον Μιχάλη Κακιούζη και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή

Πλούσιο μπασκετικό θέαμα αλλά και την τέταρτη ημέρα του τουρνουά

Στην Πρέβεζα βρίσκονται αυτές τις ημέρες για το τουρνουα 3on3 της Πρέβεζας ο “τίγρης” του Ελληνικού Μπάσκετ Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Πρεβεζάνος μπασκετμπολίστας και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μιχάλης Κακιούζης.

Οι διοργανωτές του τουρνουά τίμησαν αυτά τα δύο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ. Τον Βαγγέλη Αλεξανδρή τίμησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλαθοσφαίρησης “Νικόπολη” κ. Λάκης Καρασαβόγλου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παρέλαβε την αναμνηστική “πλακέτα” του τουρνουά είπε:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για τα λόγια του, ήταν πολύ τιμητικά για εμένα και θα ήθελα να σας πω γιατί η επόμενη βράβευση είναι ενός αθλητού που έγραψε μια πολύ μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και στο ευρωπαϊκό και στην Εθνική ομάδα και επειδή πολλά παιδιά από εσάς ονειρεύεστε να κάνετε καριέρα θα ήταν πολύ σημαντικό να έχετε σαν πρότυπο, τον Μιχάλη τον Κακιούζη. Και για ένα ακόμη λόγο γιατί όπως μου είπε και προηγουμένως η καταγωγή του είναι από εδώ και οι γονείς του ζουν στην Πρέβεζα. Είναι το ιδανικό πρότυπο για όλα τα νέα τα παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ» .

Στη συνέχεια ο κ. Θοδωρής Μυζίκος παρέδωσε με τη σειρά του αναμνηστική πλακέτα στον Μιχάλη Κακιούζη για την προσφορά του στον ελληνικό μπάσκετ.

«Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Για μένα το να με βραβεύει ο τόπος μου είναι από τα πιο σημαντικά που μπορεί να μου συμβεί. Πραγματικά όλος ο κόσμος είναι εδώ μαζεμένος, δεν το περίμενα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση, δείχνει ότι η δουλειά που κάνετε έχει αποτέλεσμα. Το λίγο που είδα οι αγώνες είναι πολύ ανταγωνιστικοί, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αλεξανδρή γιατί δε του έχω δώσει χρήματα, αν του είχα δώσει θα έλεγε λιγότερα για μένα. Πραγματικά είναι μεγάλη μου τιμή τα λόγια του. Πάλι σας ευχαριστώ πολύ, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Εύχομαι να είστε πάντα καλά, πάντα ευτυχισμένοι, να χαμογελάτε και να μην σταματήσετε να ονειρεύεστε ποτέ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κακιούζης.

Το τουρνουά συνέχισε να προσφέρει πλούσιο θέαμα στους θεατές και την 4η ημέρα καθώς σιγά σιγά οι ομάδες οδεύουν προς την τελική φάση με αποτέλεσμα οι μηχανές να δουλεύουν στο τέρμα

Να θυμίσουμε πως οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά τις ώρες 18:00 με 21:00 το βράδυ και οι διοργανωτές υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερες μπασκετικές στιγμές και εκπλήξεις, ενώ αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι σε συνεργασία με την κοινωνική δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας, συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας, σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου μεταξύ των ωρών 17:00-21:00 θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites