Τα είχε όλα η τελευταία ημέρα του 6ου 3on3 basketball tournament «ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας»

Πάθος, συγκίνηση, χαρά και λύτρωση ήταν τα κύρια συναισθήματα της τελευταίας ημέρας της μπασκετικής γιορτής που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα.

Με το αγωνιστικό θεμρόμετρο να αγγίζει κόκκινο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου το 6ο 3on3 basketball tournament «ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας» στην Πρέβεζα.

 

Οι τελικοί του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας και όχι στα γήπεδα μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, λόγω ακραίων για την εποχή καιρικών φαινομένων.

 

 

Νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν οι Χολαρ Gourgos (άντρες), Τρισήμισοι (Παίδες), οικογένεια Παπαμιχαήλ (οικογενειακό), The Daltons (γυναίκες), Εδώ Παππάς εκεί Παππάς (Μίνι).

Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης “Νικόπολη” διάλεξε για να τιμήσει ανθρώπους που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στο άθλημα και στον σύλλογο.

 

Αναμνηστικές πλακέτες λοιπόν έλαβαν ο γυμναστής όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος των εικονοληπτών της ΕΡΤ, Αλέξανδρος Σιμιτζής, ο αθλητής του ΣΚ Νικόπολη Σπύρος Πολίτης, ο συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής Κώστας Λογοθέτης, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Ντάκουλας.

 

Μάλιστα  ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, πλέον μόνο προπονητής των ακαδημιών και της ομάδας παίδων Σπύρος Πολίτης μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων είπε με εμφανή την συγκίνηση στο πρόσωπο του : “Τελειώνω την αθλητική μου καριέρα αγωνιζόμενος”

Στο περιθώριο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και δημοπρασία φανέλας του παίκτη του Ολυμπιακού Γιώργου Πρίντεζη (υπογεγραμμένη από τους παίχτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού) και ενός λευκώματος της Ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η φετινή διοργάνωση, εκτός από απόλυτη επιτυχία είχε και τους περισσότερους επίσημους καλεσμένους από κάθε άλλη χρονιά. Φέτος μάλιστα που συμπληρώνονται 30 χρόνια από το χρυσό έπος του ελληνικού μπάσκετ, ξεχωριστή λάμψη έδωσαν οι παρουσίες του τίμιου γίγαντα Αργύρη Καμπούρη, του Μιχάλη Ρωμανίδη και του Νίκου Σταυρόπουλου. Επίσης στο τουρνουά έδωσαν το παρών οι διαιτητές Χρήστος Χριστοδούλου και Κωνσταντίνος Μητσόπουλος ,ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Ιωάννου και ο Γυμναστής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, Γιάννης Παπαγεωργίου.

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά “δαγκωτό” Πρέβεζα “ψήφισε και  ο τίγρης του Ελληνικού Μπάσκετ Βαγγέλης Αλεξανδρής.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites