Ξεκινά σήμερα το 2ο Ioannina ITF CUP JUNIORS

Στόχος ακόμη μεγαλύτέρες διοργανώσεις

ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΕΩΣ ΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ITF CUP JUNIORS ΣΤΟΝ Ο.Α.Ι.

Με συμμετοχή 110 αθλητών του τένις απ΄ όλο τον κόσμο

Συμμετέχουν οι αθλητές του Ο.Α.Ι. Βασίλης Βαρδάκης, Νίκος Ρόζος, Αντρέας Τζέλης και ο αθλητής της Α.Α.Ι. Αλέξανδρος Σκορίλας.

 

Όλα έτοιμα είναι στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων όπου θα διεξαχθούν από τις 7 έως τις 16 Ιουλίου, οι αγώνες του 2ου Ioannina ITF CUP JUNIORS που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τη συνεργασία της Περιφέρεια Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (Ο.Α.Ι) κ. Κώστας Ευθυμίου προσκάλεσε το κοινό της πόλης στους αγώνες που θα ξεκινήσουν το Σάββατο, το πρωί, στον υπέροχο χώρο, στο Γιαννιώτικο Σαλόνι.
Ο κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε στην σημαντική διοργάνωση την οποία τιμούν με την παρουσία τους πάνω από 100 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.
«Η I.T.F. (Διεθνής Ομοσπονδία Τένις) μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία του Τένις και φυσικά τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (Α.Ο.Ι.), διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ITF CUP JUNIORS στα Γιάννενα. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που έχει συμμετοχές αθλητών από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων: Βασίλης Βαρδάκης, Νίκος Ρόζος και Αντρέας Τζέλης καθώς και ο αθλητής της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Αλέξανδρος Σκορίλας» υπογράμμισε, καλώντας τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες που θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχιστούν όλη την επόμενη εβδομάδα.

Η I.T.F. (Διεθνής Ομοσπονδία Τένις) έχει υπό την αιγίδα της το πρωτάθλημα Junior κάτω των 18 καθώς και των αντρών μέχρι και τα πρωταθλήματα των 15.000 δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διοργάνωση αποτελεί «δεξαμενή» όπου ξεκινούν οι επαγγελματίες παίκτες, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ευθυμίου ευχαριστώντας για τη στήριξη την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών που βρίσκονται πάντα αρωγοί στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στόχος ακόμη μεγαλύτέρες διοργανώσεις

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης όπου φτιάχτηκαν τρία νέα γήπεδα που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ενώ εξίσου σημαντικές ήταν και οι παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με το φωτισμό.
Ο πρόεδρος του ΟΑΙ, αναφερόμενος στα νέα γήπεδα, ευχαρίστησε τους φορείς, Περιφέρεια και Δήμο, για την ουσιαστική συμβολή τους ενώ υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις που φέρνουν κόσμο τόσο στο ίδιο το τένις όσο και στην πόλη των Ιωαννίνων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites