Με συντριπτική πλειοψηφία εκλέχθηκε το Νέο Δ.Σ στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Άγγιξε το απόλυτο ο συνδυασμός του Θωμά Κάρτσακλα στις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Κανονικά και με την βούλα της δικαιοσύνης διεξήχθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2017 οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας (ΕΠΣ).

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες την αντιπολίτευσης να τορπιλίσει τις διαδικασίες θέτοντας θέμα νομιμότητας, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας το πρωί της Δευτέρας έδωσε το πράσινο φως για την διεξαγωγή των εκλογών και έτσι 38 από τα 41 σωματεία της ΕΠΣ προσήλθαν κανονικά στις κάλπες.

 

Από τα 41 σωματεία δικαίωμα ψήφου είχαν τα 39, πράγμα που σημαίνει πως μόνο ένα δεν προσήλθε να ψηφίσει.

Πριν την εκλογική διαδικασία προηγήθηκε γενική συνέλευση όπου εγκρίθηκαν από την πλειοψηφία ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

Την εμφάνιση του στα γραφεία της ΕΠΣ έκανε και ο Υποψήφιος κ. Σπύρος Φωκάς, ο οποίος ζήτησε να τοποθετηθεί, επειδή όμως δεν είναι μέλος κάποιου σωματείου δεν είχε αυτό το δικαίωμα. Παρόλα αυτά φεύγοντας εξέφρασε την επιθυμία να μην ψηφιστεί.

Η επιθυμία του αυτή δεν εισακούστηκε και στην κάλπη βρέθηκε μία ψήφος (εικάζουμε πως είναι από το σωματείο που τον υπέδειξε). Μάλιστα σε ανακοίνωση του νωρίτερα ο κ. Φωκάς ανέφερε πως δεν ήθελε να ψηφιστεί γιατί δεν ήθελε με το τρόπο αυτό να νομιμοποιήσει αυτή τη διαδικασία, την οποία όμως ξεχνά, ότι ο ίδιος νομιμοποίησε πριν από περίπου δέκα ημέρες, όντας ο μοναδικός υποψήφιος του συνδυασμού του που προσκόμισε κανονικά υπόδειξη όπως ορίζει το καταστατικό.

Μετά τον κ. Φωκά και αφού εκείνος είχε αποχωρήσει, ζήτησε να τοποθετηθεί ο παρολίγον υποψήφιος με τον κ. Φωκά, ο κ. Πότσιος ο οποίος απευθυνόμενος προς τα σωματεία, είπε πως οι εκλογές αυτές είναι άκυρες. Απαντώντας του ο κ. Κάρτσακλας είπε μεταξύ άλλων “Εσείς οι ίδιοι απευθυνθήκατε στα δικαστήρια και αυτά σας απέρριψαν”

Αμέσως μετά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στην οποία ψήφισαν 38 από τα 39 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου. Από τα 38 ψηφοδέλτια τα 34 ήταν έγκυρα και από αυτά τα 34 ένα ψηφοδέλτιο ήταν υπέρ του κ. Φωκά.

 

Επειδή διάφοροι “αλεξιπτωτιστές” των social media θα ισχυριστούν ότι η μεγάλη αυτή πλειοψηφία οφείλεται στο γεγονός ότι ο συνδυασμός του κ. Κάρτσακλα δεν είχε ουσιαστικό αντίπαλο, θα πρέπει αυτοί οι αλεξιπτωτιστές να γνωρίζουν, ότι εκτός από αυτό, αν τα σωματεία δεν ήθελαν αυτόν τον συνδυασμό θα μπορούσαν κάλλιστα να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο. Κάτι τέτοιο δεν έπραξε η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων η οποία ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Θωμά Κάρτσακλα και του συνδυασμού του και ως εκ τούτου, πρόκειται για μια ξεκάθαρη και μεγάλη νίκη.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε πως παρόλο που κάποιοι με το στανιό προσπαθούν να μειώσουν την βαρύτητα και της δικαστικής απόφασης και του αποτελέσματος, 30 σωματεία της ΕΠΣ τάχθηκαν εξ αρχής ανοιχτά και δημόσια στο πλευρό του συνδυασμού του κ. Κάρτσακλα, γεγονός που σε καμία ανακοίνωση του ο κ. Φωκάς δεν έδειξε να σέβεται.Άραγε θα συνεχίσει να αμφισβητεί την επιθυμία των 33 σωματείων που ψήφισαν υπέρ του συνδυασμού Κάρτσακλα;

Προσπάθησαν και ακόμα προσπαθούν να ποινικοποιήσουν και να πολιτικοποιήσουν το τοπικό ποδόσφαιρο, γιατί προφανώς μπέρδεψαν τις εκλογές μιας Ένωσης , όπως η ΕΠΣ, με τις Δημοτικές Εκλογές!

Οι εκλογές της ΕΠΣ πραγματοποιήθηκαν και ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Πιστεύουμε λοιπόν πως είναι καιρός στο προσκήνιο να επιστρέψει και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, το ποδόσφαιρο, γιατί όλο αυτό το διάστημα ο κ. Φωκάς και ο συνδυασμός του μόνο για ποδόσφαιρο δεν μας μίλησαν!

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites