Θεόδωρος Κόλλιας: “Παράφυση πλεόνασμα το 4,2% της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”

Συνέντευξη στο Σταθμό της Πρέβεζας και την Εκπομπή Αριστερά του Αμβρακικού με την Ανδριάνα Σολδάτου και το Νίκο Λιβιεράτο έδωσε ο Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Κόλλιας.

Ο κ.Κόλλιας σχολίασε την επίθεση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Δένδια λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή καπηλεύεται τους θεσμούς και την πατρίδα. “Για την Νέα Δημοκρατία είναι ένα ναζιστικό μόρφωμα το οποίο δεν έχει καμία θέση στην Ελληνική Κοινωνία. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Όσο πιο γρήγορα ο Ελληνικός Λαός καταλάβει ότι η κοινωνία δεν ανέχεται αυτού του είδους τις συμπεριφορές τόσο το καλύτερο για τον Ελληνικό Λαό”.

Αναφορικά με το 4ο Μνημόνιο που έφερε σε ψήφιση η κυβέρνηση ο κ. Κόλλιας είπε μεταξύ άλλων πως “Αν παραμείνει αυτή η κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της είναι ενδεχόμενο να μας φέρει και 5ο μνημόνιο.Όλα τα προηγούμενα μνημόνια ήταν σκληρά είχαν όμως ένα αντίκρισμα”Η Κυβέρνηση μέσα σε 17 περίπου μήνες έχει πάρει 14 δισεκατομμύρια μέτρα για τον ελληνικό λαό. Είμαστε η μόνη χώρα που παραμένει στα μνημόνια με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η Νέα Δημοκρατία κατά ένα παράδοξο τρόπο δεν έχει υπογράψει μνημόνιο”

Σχετικά με την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου που έκρινε αντισυνταγματική την ανανέωση των συμβάσεων στους ΟΤΑ για πάνω από 2 έτη ο κ. Κόλλιας είπε χαρακτηριστικά “Κατρούγκαλος και Σκουρλέτης έπαιξαν με τις ελπίδες νέων ανθρώπων οι οποίοι θέλανε δουλειά.Το να παίζεις με τις ελπίδες των Συμβασιούχων είναι εγκληματικό εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.Η Κυβέρνηση γδέρνει άγρια τον ελληνικό λαό για να εξυπηρετήσει τους δικούς της ανθρώπους”

Κλείνοντας την συνέντευξη ο κ. Κόλλιας αναφέρθηκε στο πλεόνασμα λέγοντας χαρακτηριστικά “Το πλεόνασμα αυτό είναι παράφυση και προέρχεται από το αίμα του Ελληνικού Λαού. Το 4,2% είναι η υπερφορολόγηση των Ελλήνων”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites