Τα Οικονομικά Προβλήματα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επίσκεψη στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, πραγματοποίησε την Τρίτη 3-5-2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντίνο Παπαδημητρίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και της συζήτησης που είχε ο κ. Ψαθάς με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Λεωνίδα Τσαντή και άλλα μέλη του Δ.Σ., αναλύθηκε η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Συνεταιρισμός και κυρίως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Διαπιστώθηκε απ’ όλες τις πλευρές η σημασία που έχει η επιχείρηση για την οικονομία της Άρτας και της ευρύτερης περιοχής καθώς επίσης η σημασία της στην προσφορά θέσεων εργασίας στην τοπική κοινωνία.
Ο κ. Ψαθάς επεσήμανε το γεγονός ότι ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της περιοχής μας, που δίνει εργασία σε δεκάδες εργαζόμενους και προσφέρει ποιοτικό προϊόν προς τον καταναλωτή, που έχει καταξιωθεί σε όλη την Ελλάδα. Εν τούτοις, τόνισε ότι τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Συνεταιρισμός, εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει όλοι σταθούν στο πλευρό του προσφέροντας ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις έτσι ώστε η επιχείρηση να εξακολουθήσει να λειτουργεί παράγοντας ποιοτικά προϊόντα και δίνοντας δουλειά σε εργαζόμενους, σε μια εποχή που κάθε θέση εργασίας είναι πολυτέλεια.

Απ’ όλους τους συμμετέχοντες στη συζήτηση συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να υπάρξει στενή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων αλλά και των τοπικών αρχών έτσι ώστε ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός να παραμείνει σε λειτουργία προς όφελος της τοπικής οικονομίας και των κατοίκων της περιοχής μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Στις 27 Σεπτεμβρίου η Πανελλήνια Έκθεση και εμποροπανήγυρη στην Άρτα

24/09/2023, 8:11 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα : Προς ολοκλήρωση ο νέος κόμβος στο ύψος της Ελευθερίου Βενιζέλου

05/09/2023, 8:34 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

«Ορεινών Συμφωνία»: Οι 43 υποψήφιοι-ες δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη με υποψήφια δήμαρχο Ελευθερία Κοσσυβάκη

04/09/2023, 12:55 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Χριστόφορος Σιαφάκας: «Μια δυνατή ομάδα νίκης με κύρια στοιχεία της την εντιμότητα και καθαρότητα των προσώπων που την απαρτίζουν»

03/09/2023, 12:21 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

260 υποψηφίους «κατεβάζει» η Αρτινών Συνεργασία, με επικεφαλής τον Χρήστο Τσιρογιάννη για τη νέα εποχή της Άρτας. 

03/09/2023, 12:17 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Δήμος Νικολάου Σκουφά : Οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Ενωτική Πορεία” για τις δημοτικές εκλογές 2023

02/09/2023, 11:55 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites