Katsanos Energy: Από το 1974 πρωτοπόρος στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και τη θέρμανση.

Η Katsanos Energy, ήδη από το 1974, στέκεται πρωτοπόρος στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και τη θέρμανση. Εμπνευστής της επιτυχημένης εταιρείας, υπήρξε ο Λάμπρος Κάτσανος, ο οποίος εργάστηκε αρχικά ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και μετέπειτα εξειδικεύτηκε στις ηλεκτρολογικές εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας, σε αυτοματισμούς και τη συντήρηση εγκαταστάσεων μέσης/χαμηλής τάσης.
Το 2008, η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε νέους τομείς. Ο Αθανάσιος Κάτσανος, διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ, αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας και συνεχίζει την υψηλή παροχή των υπηρεσιών σε σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμα ενεργειακά συστήματα.
Απόδειξη τούτου, η πληθώρα έργων, που δικαίως περηφανευόμαστε, ότι έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας σύγχρονες, λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις.
Οι υπηρεσίες μας, υψηλοτάτου επιπέδου, είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις νέες τεχνολογίες και τις επιταγές των σύγχρονων απαιτήσεων.
Διακρινόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και των υλικών μας, τόσο σε βιομηχανικούς χώρους, κτιριακές εγκαταστάσεις, συγκροτήματα γραφείων – διαμερισμάτων, ξενοδοχεία, πισίνες, όσο και φωτοβολταϊκά πάρκα, ενεργειακά συστήματα θέρμανσης, κλιματισμό.
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και εγκαταστάσεων, ικανών να σας παράσχουν κάθε λύση για την αδειοδότηση, προμήθεια, συντήρηση, ανανέωση ή ανακαίνιση των εγκαταστάσεων σας.
Είμαστε δίπλα σας για κάθε λύση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites