Πολυχρόνης Τόρες: “Το κύπελλο το αφιερώνουμε πρώτα στον πρόεδρο της ομάδας τον Γιάννη τον Κλοτσώνη”

Συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Γιώργος Μουστάκας:  (Προπονητής Απόλλων Πάργας): Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια, στην ομάδα του Πανλευκάδιου ήταν και είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας για τη φετινή σαιζόν, της εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία, στη Γ΄Εθνική του χρόνου. Για τα δικά μου τα παιδιά, η αξία του ηττημένου, δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση στον νικητή. Τα δικά μου τα παιδιά, διψούσαν, θέλανε να πάρουν αυτό το κύπελλο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρότι προηγήθηκε ο Πανλευκάδιος, δεν υποχώρησαν, πέτυχαν δύο πανέμορφα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο με τακτική, που έπρεπε να είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες, γιατί ξέραμε ότι είχαμε να κάνουμε με μία καλύτερη ομάδα από μας, δώσαμε μέχρι την τελευταία ρανίδα των δυνάμεών μας και καταφέραμε στο τέλος, να κατακτήσουμε αυτή την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Πανλευκάδιος μέσα στο γήπεδο είναι καλύτερη ομάδα από μας, εμείς όμως έπρεπε να παίξουμε αυτό που μπορούσαμε να παίξουμε και κάτω από τις συνθήκες που δουλεύουμε. Πήραμε το παιχνίδι, νομίζω, δίκαια και πεντακάθαρα! Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε μια αλλαγή παίξαμε με τρία χαφ, στην ευθεία, βέβαια είχαμε το σκορ και κλείσαμε τους διαδρόμους κάθετα! Αν ξέρατε με πόση προπόνηση είναι αυτή η ομάδα και πόσους παίκτες, δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος, αυτής της επιτυχίας. Και μην ξεχνάτε ότι αυτή η ομάδα, έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, στην κατηγορία! Η αλλαγή του Χρήστου Βαρτζιώτη. Πρέπει να ξέρετε ότι από τις 100 προπονήσεις, ο Χρήστος, έχει κάνει τις 50, αυτό σημαίνει 2,5 μήνες απροπόνητος. Είναι μακράν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στην κατηγορία, μας έδωσε αυτό που μπορούσε και μην ξεχνάτε ότι σε 15 μέρες, έχει παίξει 120 λεπτά, 90 και 90. Έγινε αναγκαστική αλλαγή. Πετύχαμε δύο καταπληκτικά γκολ σε κρίσιμα σημεία, αμέσως μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Για να πάρεις το παιχνίδι, από μια τέτοια ομάδα, πρέπει να εκμεταλλευτείς το χρονικό σημείο, που θα σκοράρεις. Σε μας σήμερα, η τύχη, σ’ αυτό το κομμάτι, ήταν με το μέρος μας.

Πολυχρόνης Τόρες: Το κύπελλο το αφιερώνουμε πρώτα στον πρόεδρο της ομάδας τον Γιάννη τον Κλοτσώνη και μετά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήρθε από την Πάργα, να μας δει, να μας υποστηρίξει. Πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, Όπως είπε και ο Κώουτς , οι πιο πολλοί παίκτες είναι με τις μισές προπονήσεις και ήταν λογικό με μια ομάδα σαν τον Πανλευκάδιο, κάποια στιγμή, να μείνουμε από δυνάμεις. Όπως εγώ που κάποια στιγμή έπαθα κράμπες και ζήτησα αναγκαστική αλλαγή. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα είχε φτάσει κάποια στιγμή, να είναι με 11 και με 12 παίκτες και δεν είχαμε λύσεις από τον πάγκο, όπως έχει ο Πανλευκάδιος, το Καναλάκι, το Μαραντοχώρι. Αν είχαμε το βάθος του πάγκου, θα διεκδικούσαμε σίγουρα, κάτι καλύτερο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites