Τελετή έναρξης σήμερα για το Καρναβάλι της Πρέβεζας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, η Πρέβεζα λόγω Καρναβαλικού Κομιτάτου φορά απόψε επίσημα, τα Αποκριάτικά της. Οι δράσεις του καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, βδομάδα με τη βδομάδα κορυφώνονται. απόψε το βράδυ, μία απόλυτα Καρναβαλική Βραδιά που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Από ώρα 19.00 στην επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού γη και ουρανός θα πάρουν πολύχρωμο φως. Από τη μία τα βεγγαλικά από την άλλη τα χορευτικά σχήματα που θα συμμετέχουν. Ένα υπέροχο event, αφού οι καλύτερες σχολές χορού της περιοχής, θα είναι όλες εκεί! Πολύς κόσμος θα είναι Αποκριάτικα ντυμένος και κυρίως στα… Λευκά, αφού αμέσως μετά την τελετή έναρξης του Καρναβαλιού, από τις 22.00 και μετά ξεκινά ένα απόλυτα Αποκριάτικο πάρτι, είναι ο “Λευκός Χορός” που γίνεται στο “Κουρδιστό πορτοκάλι” στην Πρέβεζα. Οι πιο έτοιμοι- οι πιο έτοιμες έχουν εξασφαλίσει τις Λευκ΄ς φορεσιές τους από νωρίς, οι άνθρωποι της τελευταίας στιγμής, τρέχουν να βρουν είτε Αποκριάτικες ολόλευκες στολές, είτε λευκές ενδυμασίες, Γιατρού, νοσοκόμας, φαρμακοποιού, Φούρναρη οτιδήποτε σε λευκό. Οι πιο έτοιμοι όμως και οι πιο έτοιμες, αφού έχουν εξασφαλίσει τις Λευκές στολές τους, ετοιμάζονται ήδη για τις κόκκινες φορεσιές τους, για τον “Κόκκινο Χορό” που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 από ώρα 22.00 στο “ΑΡΩΜΑ” στην Πρέβεζα. Το καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, εύχεται σε όλο τον κόσμο, Καλές Απόκριες και τον προτρέπει είτε να δημιουργήσει δικό του Αποκριάτικο Γκρουπ (υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα) για να συμμετέχει στη μεγάλη με άρματα παρέλασή του, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, είτε να δημιουργήσει αυτοσχέδια ομάδα Καρναβαλική. Να πάρει την παρέα του και να δημιουργήσει ένα Αποκριάτικο θέμα, ή να φορέσει όποια αποκριάτικη στολή έχει και να έρθει να παρελάσει μαζί μας! Άλλωστε στα πλαίσια της Καρναβαλικής Απελευθέρωσης, το μότο του Κομιτάτου, 12 χρόνια είναι: “φόρα όποια αποκριάτικη στολή θέλεις ή έχεις και έλα να παρελάσεις μαζί μας!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites