ΠΡΕΒΕΖΑ: Έρχεται …. το Δημοτικό Στάδιο “Κώστας Νεστορίδης

Προχωρά  η μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου Ζαλόγγου σε Δημοτικό Στάδιο “Κώστας Νεστορίδης”.  Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων της Α.Ε.Κ Νέας Σινώπης Χρήστος Τερζόγλου, παρότι η γραφειοκρατία στη χώρα μας για τέτοιου είδους θέματα είναι πολύ μεγάλη, όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και η μετονομασία του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο Δήμο Ζαλόγγου σε “Κώστας Νεστορίδης” θα πραγματοποιηθεί επίσημα στις 8 Ιουλίου του 2017 με την παρουσία του ίδιου του θρύλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Κώστα Νεστορίδης, όλων των παλαιμάχων και της διοίκησης την Ένωσης.


Ο Κώστας Νεστορίδης εκτός της σχέσης που όλοι ξέρουμε ότι έχει με την μπάλα, έχει άρρηκτες σχέσεις και με την Νέα Σινώπη.  Βίωσε τα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στην Νέα Σινώπη, στην Πρέβεζα. Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι του χωριού θέλησαν όσο κανείς άλλος να γίνει αυτή η μετονομασία πραγματικότητα. Για να τιμήσουν το δικό τους θρύλο, τον δικό τους Νέστορα …
Στα χρόνια που έζησε στην Πρέβεζα και την Νέα Σινώπη ο Κώστας Νεστορίδης δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να αναφερθεί. Το ίδιο έκανε και σε συνέντευξή του στον sport FM μιλώντας για το πώς βίωσε τον πόλεμο: «Όσο ήμασταν στην Αθήνα νιώθαμε πείνα και πήγαμε στη Σινώπη, σε ένα χωριό στην Πρέβεζα, για να περάσουμε λίγο καλύτερα. Εκεί μάλιστα θα φτιάξουν ένα γήπεδο και θα δώσουν το όνομά μου. Γλίτωσα όλα τα άσχημα επειδή ήμουν εκεί. Σε εκείνο το χωριό ήταν μόνο οι Ιταλοί».
Η Αγάπη του για την Νέα Σινώπη είναι τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την συγκίνηση με την οποία είχε δηλώσει το 2013 ” Από Εδώ Ξεκίνησα και εδώ θέλω να πεθάνω, μακάρι να γίνονταν αυτό”

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites