ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: “Διαφωνώ με τον Παρασκευόπουλο”

Την σαφή διαφοροποίηση του από τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων ξεκαθάρισε σήμερα ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας στην εκπομπή Καλήμέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Παρασκευόπουλος είπε πως σε πολλούς δεν άρεσε η εικόνα της συνύπαρξης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χ.Α. στο Καστελόριζο και στη Ρω.
«Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συνέχισε δε, εκτιμώντας ότι «η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».
Να ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, είπε επίσης ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης στη «Βραδινή της Κυριακής».
Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστηρίζει πως η πράξη αυτή πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, κάτι που κατά την άποψή του, είναι και πιο αποτελεσματικός τρόπος.

Ο κ. Μπάρκας δήλωσε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα : “Διαφωνώ απολύτως και το λέω ξεκάθαρα!Το Θέμα της Χρυσής Αυγής και της διαχείρισης αυτού του κόμματος έχει να κάνει με όλο το πολιτικό σύστημα.Με όλα τα κόμματα τα οποία αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία ως το μοναδικό πολιτικό σύστημα το οποίο μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση.Για εκείνα τα πολιτικά κόμματα τα οποία έχουν δώσει αγώνες για την εγκαθίδρυση αυτής της Δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έτσι όπως έχει εμφανιστεί για διάφορους λόγους, από όρισμένους ανθρώπους που συμμετέχουν σε  πολιτικά κόμματα διαχειρίστηκε ως μια πολιτική δύναμη την οποία “εντάξει μπορούμε να συζητήσουμε” Διότι είναι αυτοί οι άνθρωποι κ. Παπαδάκη οι οποίοι έχουν προέλθει απο μια πολιτική σκέψη που έχει φέρει πολλά δεινά στη χώρα μας. Πάρα πολλά δεινά στη χώρα μας! Και στο όνομα του εθνικισμού έχουνε γίνει εγκλήματα και στην χώρα μας!Υπο την έννοια αυτή σας λέω ότι οι απόψεις του κ. Παρασκευόπουλου όπως εγώ της διάβασα δεν απηχούν την άποψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites