Ξεκίνησε σήμερα το ετήσιο εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο στα Γιάννενα

Ξεκίνησαν  σήμερα στα Ιωάννινα οι τριήμερες εργασίες του ετήσιου εκπαιδευτικού Καρδιολογικού Συνεδρίου με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο “Epirus Palace” με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ έχει πιστοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Το συνέδριο που…
τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, την Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Περιφερειακό Καρδιολογικό Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας και της Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας: Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης – Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας – Καρδιακής Ανεπάρκειας. Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ι. Γουδέβενος και επιστημονικά υπεύθυνοι οι κ.κ. Κων/νος Παππάς, Διευθυντής ΕΣΥ, Β’ Καρδιολογική Κλινική Παν. Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Ι. Παρίσης Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας Παν. Ιωαννίνων, Π. Κοραντζόπουλος, Επικ. Καθ. Καρδιολογίας Παν. Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Οι περίπου 600 σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας συμμετέχοντας ενεργά σε συζητήσεις με τους ειδικούς για θέματα όπως: καρδιακή ανεπάρκεια, κολπική μαρμαρυγή, κλινική αρρυθμιολογία και άλλα. Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλλήματα στη καθημέρα κλινική πράξη από τους 100 προσκεκλημένους ομιλητές – παρουσιάζοντες ειδικούς στα θέματα αυτά. Οι εργασίες ξεκίνσαν Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 στη 13.00.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Βασίλης Βράστος : Ένας σπουδαίος συνδικαλιστής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Ιωαννιτών

26/09/2023, 6:46 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πραγματοποιήθηκε Διήμερο Εκδηλώσεων στους Καλαρρύτες

03/08/2023, 2:31 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Νεκρή 21χρονη – Την παρέσυρε φορτηγό

06/07/2023, 7:26 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τι κάνουν τα Plásmata την τελευταία τους εβδομάδα στα Γιάννενα

03/07/2023, 7:23 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου

18/06/2023, 11:58 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στα Γιάννενα αύριο Δευτέρα 19 Ιουνίου

18/06/2023, 10:56 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites