Το Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα γέμισε χρώματα και παιχνίδια

Το σχολείο μας γέμισε χρώματα και παιχνίδια. Τα διαλείμματα έγιναν πιο ευχάριστα και τα παιδιά μας έχουν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται τις ώρες που περνάνε στο σχολείο.
Στη συνεχή προσπάθειά μας να προσφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερο, αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου με παιχνίδια, έτσι ώστε τα παιδιά μας να διασκεδάζουν και να παίζουν ομαδικά την ώρα των διαλειμμάτων. Το έργο ανέλαβε να το υλοποιήσει το τμήμα Εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης & Σχεδιασμού αντικειμένων του Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας με την υποστήριξη σε υλικά από το σύλλογό μας. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτή την ιδέα. Τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς την κυρία Ευγενία Μάρκου, μέλος του συλλόγου μας και καθηγήτρια στο Δ. ΙΕΚ της πόλης μας. Η Ευγενία πρότεινε τη συνεργασία με το Δ.ΙΕΚ και ανέλαβε την καθοδήγηση των σπουδαστών της, αφιερώνοντας και η ίδια πολλές ώρες εργασίας και εκτός των προγραμματισμένων. Έβγαλε τα σχέδια με κάθε λεπτομέρεια, συντόνισε την ομάδα της και με υπομονή και επιμονή δούλεψε μεθοδικά για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Μαζί της δούλεψαν οι σπουδαστές της και τους ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά: Τάσα Κόρρου, Γεωργία Βρεττού, Δήμητρα Δρόσου, Δανάη Μάρτζιου, Δώρα Ισπόγλου, Δήμητρα Κοτένογλου, Νίκος Ράπτης, Σοφία Γερογιάννη, Χρύσανθος Ντοματάς. Ο ζήλος τους ήταν παραδειγματικός και το ταλέντο τους φώτισε το προαύλιο του σχολείου μας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας, κύριο Ιωάννη Αναγνωστάκη, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την ιδέα για συνεργασία και η πρακτική άσκηση των σπουδαστών χάρισε γέλιο στα παιδιά μας.

Η ομάδα του Δ. ΙΕΚ σχεδίασε και επιμελήθηκε 7 ταμπλώ με συνολικά 9 παιχνίδια εμβαδού 25τμ το κάθε ένα: Σκάκι, Ντάμα, Γκρινιάρης, Φιδάκι, δύο Twister, δύο Κουτσό και Τετρασφαίριση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites