Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
Ιούν 26, 2017 - Δευ
Preveza GR
Άνεμος 6 m/s, Δ
Πίεση 757.56 mmHg
29°C
Υγρασία 66%
Σύννεφα 20%
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Οι προτάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου για το Πρόγραμμα Ελλάδα- Ιταλία

Τις προτάσεις για το Πρόγραμμα Ελλάδα- Ιταλία 2014-2020 ενέκρινε σήμερα  η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου
Αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια Ηπείρου,  έλαβε  η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, η οποία συνεδρίασε υπό την Προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνας Καλογιάννη.
Πρόκειται για δράσεις που εντάσσονται στον προγραμματισμό για τα Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Πρόγραμμα Ελλάδα- Ιταλία 2014-2020,  στήριξης επιστημονικών και κοινωνικών δομών, καθώς και για κοινωφελή έργα Δήμων και Φορέων.  
Οι προτάσεις στο Πρόγραμμα Ελλλάδα- Ιταλία
Η Επιτροπή Περιβάλλοντος  ενέκρινε τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου, ως εταίρου σε 18 συνολικά  προτάσεις που πρόκειται να υποβληθούν στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα Ελλάδα- Ιταλία 2014-2020, σε τέσσερις από τις οποίες, είναι επικεφαλής εταίρος.
Πρόκειται για τις προτάσεις:

  • «Καινοτόμα Μεθολογία για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με τη δημιουργία συστάδων», (IMGC) στην οποία περιλαμβάνονται υπηρεσίες για την υποστήριξη του Εμπορευματικού Κέντρου και των Logistics στην Περιφέρεια Ηπείρου.
  • Ανάπτυξη του Ελληνο- Ιταλικού Νεανικού τουρισμού (GRID), στην οποία περιλαμβάνεται η Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου και εκσυγχρονισμός εσωτερικών υποδομών στην Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία, για την οποία εγκρίθηκε από την Επιτροπή και η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης, ύψους 1,3 εκ. ευρώ, μεταξύ Αγαθοεργών Καταστημάτων, Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών.
  • Ανάπτυξη καινοτόμων διαδικασιών για προϊόντα κρέατος και γαλακτοκομικά που προέρχονται από τοπικούς τρόπους εκτροφής ζώων (μετακινούμενους κτηνοτρόφους κλπ). (MeDinno).
  • Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης καταστροφών από σεισμούς (ERMIS).
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ