Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Ηπείρου – Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε και στην Πρέβεζα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με σκοπό την ενημέρωση Φορέων της Ηπείρου καθώς και εκπροσώπων των ΜΜΕ για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας, καθώς επίσης και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, συνεχίστηκαν χθες (5/10/2016) στην πόλη της Πρέβεζας οι συναντήσεις που διοργανώνει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου.
Παρουσία του Αντιπεριφεριεάρχη Πρέβεζας κ. Ιωάννου, θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασιλάκη,  του Δημάρχου Πρεβέζης  κ.  Μπαϊλη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιαμά, αλλά και εκπροσώπων Δήμων και φορέων της περιοχής, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ζωνίδης με μια σύντομη ομιλία παρουσίασε τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης της Τράπεζας, αλλά και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται για το μέλλον της. Τόνισε δε ιδιαίτερα, την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, καθώς και τους λόγους που η όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μετόχων στις εκλογές είναι επιβεβλημένη. Επίσης, ο κ. Ζωνίδης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει υποστεί το Τραπεζικό τοπίο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι τα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα έκλεισαν 21 Εμπορικές και Συνεταιριστικές Τράπεζες και ότι μέσα σε αυτό το δυσμενές τοπίο η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου κατάφερε, όχι μόνο να ανακεφαλαιοποιηθεί πλήρως, υπερκαλύπτοντας μάλιστα τον στόχο κατά 170%, αλλά να είναι σήμερα η τρίτη σε μέγεθος συνεταιριστική τράπεζα στην Ελλάδα παρουσιάζοντας μάλιστα αυξητικούς δείκτες σε πολλούς κρίσιμους τομείς. Τέλος, ο κ. Ζωνίδης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη της Τράπεζας για τις προσπάθειές τους όλα τα προηγούμενα έτη.
Το λόγο έλαβε κατόπιν ο κ. Τσουκανέλης Γενικός Δ/ντης της Τράπεζας ο οποίος ανέλυσε τις αλλαγές που επιφέρει ο ν. 4340/2015 στη Διοίκηση της Τράπεζας, αλλά και τον τρόπο διενέργειας της εκλογικής διαδικασίας. Αναλυτικά, ο κ. Τσουκανέλης ενημέρωσε ότι κάθε συνεταιριστική μερίδα αντιστοιχεί σε μία ψήφο. Μέλος που κατέχει άνω των είκοσι συνεταιριστικών μερίδων, μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα ψήφου και με εξουσιοδότηση, σε μέλος της Τράπεζας, οι εξουσιοδοτήσεις διατίθενται στα καταστήματα της Τράπεζας, ή στη ηλεκτρονική διεύθυνση αυτής www.epirusbank.com. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 10-10-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 στον χώρο του ξενοδοχείου DU LAC. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 16-10-2016, ημέρα Κυριακή από ώρα 08.00 έως 19.00, για τον Νομό Ιωαννίνων στον χώρο του κέντρου ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ, για τους Νομούς Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, στα καταστήματα της Τράπεζας, των πόλεων Άρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας.
Η συμμετοχή όλων των μετόχων είναι σημαντική και επιβεβλημένη.
Η ενημερωτική εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

ΤΕΛΟΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites