Κυριακή, 20/05/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πεζόδρομος – Ποδηλατόδρομος κατειλλημένος από μπάζα

Και όμως αυτό στη Πρέβεζα ονομάζεται «ποδηλατόδρομος»…Παρόλα αυτά κάποιοι που καθάρισαν τον κήπο τους εναπόθεσαν δηλαδή πέταξαν πάνω σε αυτόν κυρίως κλαδιά αλλά και άλλα μπάζα όπως βλέπετε στις εικόνες.

 Αυτή η εικόνα και αυτή η κατάσταση επικρατεί αρκετό καιρό στην συγκεκριμένη περιοχή της Πρέβεζας και παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων για να καθαρίσει ο Δήμος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν η δημοτική αρχή δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον με αποτέλεσμα τα μπάζα να παραμένουν στο σημείο για πάρα πολύ καιρό.
Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι σε αυτό το σημείο γίνεται και διέλευση παιδιών από και προς το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας που είναι λίγα μέτρα παρακάτω και τα οποία αναγκάζονται με αυτήν εδώ την κατάσταση να διασχίζουν μια πολύ επικίνδυνη στροφή από το δρόμο και όχι τον πεζόδρομο.

Μάλιστα χθες Τετάρτη έγινε και στο Δήμο Πρέβεζας η συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης για το σχέδιο αστικής κινητικότητας με την συμμετοχή εκπροσώπων αρμόδιων αρχών κατά την οποία συζητήθηκε η θέσπιση κανόνων για το σεβασμό του Δημόσιου Χώρου.Ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα τόσο οι πολίτες όσο και ο Δήμος της Πρέβεζας θα σεβαστούν και αυτόν εδώ το χώρο ….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ