Ποιοι μεσολάβησαν και τα μάζεψε ο Πολάκης για ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα;

Τη σαφή ενόχληση του κομματικού “στρατού” του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, προκάλεσε η κρίση ειλικρίνειας του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο της πόλης.
Ο κ. Πολάκης ξεκαθάρισε και αυτό δεν αμφισβητείται πως στις παρούσες οικονομικές συνθήκες και όσο η Ελλάδα θα είναι σε μνημόνιο θα πρέπει να “ξεγράψουμε” όπως χαρακτηριστικά είπε στους Εργαζόμενους την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα.
Μετά επισκέφθηκε το Δήμαρχο της πόλης όπου  λόγω πίεσης χρόνου έβγαλαν μία εθιμοτυπική φωτογραφία τα είπαν λίγο …γρήγορα και ο Δήμος έβγαλε μια τυπική ανακοίνωση η οποία λέει τα συνήθη, δηλαδή πως ο Δήμαρχος εξέφρασε τα αιτήματα της κοινωνίας ανάμεσα τους και αυτό της ανέγερσης νέου Νοσοκομείου, στον Υπουργό και εκείνος είπε ότι θα τα δει με κατανόηση. Είναι σίγουρο πως ο κ. Μπαίλης δεν είχε ενημερωθεί για τις δηλώσεις Πολάκη στο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, αφού οι δηλώσεις Πολάκη έχουν καταγραφεί και σε Βίντεο.
Μετά από αυτό ήρθε και ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας να αποτελειώσει την ειλικρίνεια του Υπουργού κάνοντας λογοκρισία στις δηλώσεις του αφού σε δελτίο τύπου που εξέδωσε “έκοψε” τα περι μη ανέγερσης νέου Νοσοκομείου λες και δε τα είπε ή δεν τα άκουσαν, αλλά μάλλον έκαναν πως δεν τα άκουσαν από ότι φάνηκε!
Όπως πληροφορηθήκαμε μέχρι να βγάλει ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας και ο αναπληρωτής Υπουργός για την επίσκεψή του στην Πρέβεζας έπεσαν αρκετά τηλέφωνα ώστε να βρεθεί τρόπος να μαζέψει τις κατά την άποψη μας ειλικρινέστατες δηλώσεις του και έτσι ήρθε η ανακοίνωση που λέει ότι τελικά θα μπορούμε να συζητήσουμε για μελέτη ανέγερσης νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα όταν θα έχει ολοκληρωθεί η κτιριακή αναβάθμιση του υπάρχοντος όπως επίσης δήλωσε ο ίδιος μπροστά σε κάμερες δηλαδή σε 7-10 χρόνια!
Το ένα ψέμα έφερε το άλλο και στο τέλος μας είπαν το καλύτερο δηλαδή σε 7-10 χρόνια όπου δεν ξέρουμε αν στη κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και αν ακόμα είναι στην κυβέρνηση δεν ξέρουμε αν ο κ. Πολάκης θα είναι αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ή σε κάποιο άλλο Υπουργείο, τότε θα μελετηθεί και η ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα.
Ζήσε Μάη μου … κ. Πολάκη!
Μέχρι τότε ο κομματικός “στρατός” του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε με τις πιέσεις του να κάνει τον Πολάκη να γίνει και αυτός σαν τους προηγούμενος που έκαναν παρέλαση στο Νοσοκομείο και μας έλεγαν πως θα μας χτίσουν καινούργιο!!!!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites