Δευτέρα, 25/06/2018

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Όταν η ΑΕΚ έπαιξε με τον ΠΑΣ στην Πρέβεζα!

Μια ιστορική φωτογραφία με μια στιγμή που δεν βλέπουμε συχνά στην Πρέβεζα δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο σπουδαίος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας Λάμπρος Γεωργιάδης.
Για να θυμούνται λοιπόν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι στη φωτογραφία απεικονίζονται η ΑΕΚ και η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα κατά την είσοδο τους στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.
Τις μεγάλες εποχές του 1990-1991 όταν ο ΠΑΣ Πρέβεζα έπαιζε στη Γ΄Εθνική έπαιζε και στο Κύπελλο Ελλάδος όπου αντιμετώπιζε μεγάλες ομάδες που έπαιζαν ακόμα και στην Α’ Εθνική, όπως η ΑΕΚ.
Ο Λάμπρος Γεωργιάδης, υπήρξε και παίκτης του ΠΑΣ Πρέβεζα, σε αυτό το παιχνίδι όμως αγωνίζονταν ήδη με τα χρώματα της ΑΕΚ όπου έκανε λαμπρή καριέρα.
Για την Ιστορία το παιχνίδι έληξε 0-4 υπέρ της ΑΕΚ. Πρόεδρος τότε στην Ένωση ήταν ο Στράτος Γιδόπουλος ενώ πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν ο Γιώργος Τερνέζης που μετέπειτα έγινε αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Την καλύτερη παρουσία του στο κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΣ Πρέβεζα την έκανε την περίοδο 2007-08 φτάνοντας στους 16 της διοργάνωσης.Απέκλεισε εκτός έδρας την Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-0,2-4 πεν),εντός την Καλαμάτα (0-0,4-2 πεν).Στην συνέχεια έχασε εντός από την Βέροια με 1-2 αλλά τελικά κατακυρώθηκε υπέρ της Πρέβεζας με 3-0.Στους 16 έπαιξε με τον Θρασύβουλο εκτός και έχασε 3-0.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ