Συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνο Τσουβαλά είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής φύλαξης Ν. Πρέβεζας

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής φύλαξης Ν. Πρέβεζας πραγματοποίησε συνάντηση στην έδρα της και ειδικότερα στα γραφεία της Ένωσης με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντ/γο κ. Κων/νο ΤΣΟΥΒΑΛΑ συνοδευόμενο από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας  Βορείου Ελλάδος Αντ/γο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ τον Δ/ντή Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Ηπείρου Ταξίαρχο κ. Κων/νο ΣΚΟΥΜΑ και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο ΒΟΓΛΗ
       Κατά την συνάντηση, το Διοικητικό Συμβούλιο κατέθεσε Υπόμνημα στον κ. Αρχηγό με τα ζητήματα που απασχολούν το συνδικαλιστικό μας φορέα αλλά και τα προβλήματα των συναδέλφων που εκπροσωπούμε.
       Ιδιαίτερη τοποθέτηση από πλευράς μας  η εργασιακή αξιοπρέπεια των συναδέλφων και η επιδίωξη  της ίσης και δίκαιης  μεταχείρισης όλων των εργαζομένων. Με δεδομένη την ταύτιση της άποψης αυτής από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ καταθέσαμε τις πραγματικές συνθήκες που βιώνει στο πεζοδρόμιο ο συνάδελφος. Ο διαχωρισμός του αστυνομικού που προέρχεται από συνοριακός φύλακας έναντι των υπολοίπων στην καθημερινότητα πρέπει να εκλείψει. Η εγκληματικότητα δεν διαχωρίζει τον στόχο. Από την άλλη, το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας δεν αποτελεί απύθμενο πηγάδι εργαζομένων για να καλύψει κάθε ανάγκη σε κάθε Υπηρεσία.
        Τονίσαμε με ιδιαίτερο εμφατικό τρόπο, ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν περιορίζεται στα νησιά του Αιγαίου και τον Έβρο. Μέρος των ροών μετακινούνται και προς την περιοχή μας με σκοπό την έξοδό τους από τα θαλάσσια σύνορά μας προς την Ευρώπη.  Η επαγρύπνησή μας και η επιχειρησιακή δομή του Τ.Δ.Π.Μ  πρέπει να αφυπνιστεί. Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη ενεργοποίησης του μηχανισμού που απαξιώθηκε τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση του φαινομένου στην περιοχή μας.
        Από πλευράς της Ηγεσίας, τονίσθηκε η ανάγκη εφαρμογής της αναδιοργάνωσης που ανακοινώθηκε ώστε η λειτουργία των Υπηρεσιών να γίνει πιο ευέλικτη.  Άκουσε και αντιλήφθηκε τα προβλήματά μας υποσχόμενος πως η αντιμετώπισή τους είναι επιβεβλημένη.
        Τέλος εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από πολλά χρόνια, με τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη του, επισκέφθηκε την Δ/νση Αστυνομίας Πρέβεζας, με σκοπό να αφουγκραστεί τα προβλήματα των Υπηρεσιών και των συναδέλφων.        


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites