Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή και το τέλος της μικρής Άννυ





– Δεν χωράει ανθρώπου νους τις καταστάσεις μέσα στις οποίες μεγάλωνε το άτυχο μικρό παιδί
– Ναρκωτικά, πορνεία και περιστατικά βίας συνέθεταν την καθημερινότητα τους, σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων
– Αίσθηση και από το γεγονός ότι ενώ οι γείτονες γνώριζαν δεν έκαναν τίποτα
– Έκαναν χρήση ναρκωτικών μπροστά στο παιδί, πουλούσαν τα παιχνίδια του για ναρκωτικά!

Τη νοσηρή, περιθωριακή, καθημερινότητα μέσα στην οποία ζούσαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της ανατριχιαστικής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ αλλά και το ίδιο το παιδί, περιέγραψαν οι μάρτυρες στις σημερινές καταθέσεις τους στο ακροατήριο.
Ναρκωτικά, πορνεία και περιστατικά βίας συνέθεταν την καθημερινότητα τους. Μάρτυρας πολλές φορές όλων αυτών που συνέβαιναν ήταν το 4χρόνο αθώο κοριτσάκι όπως αποκάλυψε φίλος του Νικόλαι στο ακροατήριο ο οποίος ανέφερε πως έκαναν χρήση μπροστά στην Άννυ, ενώ ένοικοι της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν το διαμέρισμα-κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα κατέθεσαν πως η 4χρονη ήταν παρούσα και σε περιστατικό βίας σε βάρος της μητέρας της.

“Είχα δύο χρόνια σχέση με το Σάββα… – Μισά-μισά τα έκαναν με Νικολάι”







“Γνωρίζω μόνο το Σάββα με τον οποίο είχαμε σχέση από το 2008 έως το 2010. Περνάγαμε μια χαρά και μετά γνώρισε Δημητρίνα και έμεινε έγκυος. Όταν είμαστε μαζί δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Γνώρισε τη Δημητρίνα και τον έκανε χάλια. Είχανε κάνει σχέση πίσω απο την πλάτη μου. Κράτησε κρυφό οτι έμεινε έγκυος μέχρι τον τέταρτο μήνα. Ο Σάββας ήθελε το παιδί”, κατέθεσε στη δίκη για την υπόθεση της Άννυ, τραβεστί με τον οποίο διατηρούσε σχέση ο πατέρας. Μάλιστα ο μάρτυρας τόνισε πως ο πατέρας ήταν εθισμένος στην ηρωίνη : “Έπινε πάρα πολύ, μία φορά βγήκε 15 φορες από το σπίτι μου για να κάνει ηρωίνη”.
Ο μάρτυρας στη κατάθεσή του περιέγραψε τη συνάντησή του με το Νικολάι το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου το βράδυ σε ένα πάρτι φίλης του. Υποστήριξε πως ο Νικολάι έφτασε στο πάρτι στις 21.30: “Ο Νικολάι ήρθε στις ενιάμισι και μου είπε οτι ο Σάββας ειναι χάλια από την ηρωίνη και όταν τον ρώτησε που ειναι η Άννυ του είπε οτι κοιμάται. Πρόσεξα οτι το δάκτυλο του ήταν δεμένο”.
Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ο Νικολάι ειναι ικανός να κάνει όλα αυτά που αναφέρονται στο κατηγορητήριο περί του τεμαχισμού του πτώματος της 4χρονης ο μάρτυρας εξέφρασε τη πεποιθηση πως οι δύο κατηγορουμένοι, ο Σάββας και ο Νικολάι συμμετείχαν στις πράξεις απο κοινού. “Μισά-μισά πιστεύω ότι τα έκαναν”, απάντησε.
Την ίδια στιγμη ανέφερε πως ο Σάββας είχε σχέση και με άλλες τραβεστί ενώ για τον Νικόλαι υποστήριξε πως είχε σχέσεις με άνδρες και μάλιστα εκδιδόταν μέσω ιστοσελίδας. Για το τι συνέβαινε στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα κατέθεσε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.
“Σε αυτο το διαμέρισμα έρχονται νύχτα φεύγουν νύχτα όλοι βουλγαρικής καταγωγής. Εγώ όταν γνώρισα το Σάββα ηταν μόνος του με ένα σκυλάκι. Είχαμε μιλήσει τον είχα συναντήσει τεσσερις πέντε φορες. Μια φορά είχα δει και τη Δημήτρινα”, κατάθεσε η διαχειρίστρια η οποία αναφέρθηκε και σε ένα βίαιο περαστικό που έγινε στις 9 Μαρτίου 2015.
«Με φώναξε η μαμά μου “κατέβα ο Σάββας σκοτώνει τη γυναίκα του”. Όταν κατέβηκα είχαν σταματήσει τον καυγά και είχαν μπει στο διαμέρισμα. Πήγε ένας γείτονας στην αστυνομία και οταν ήρθε δεν άνοιξαν. Νομίζω οτι την μερα που μάλωσε με την Δημητρίνα μου έφερε την Άννυ και ειπε αυτο ειναι το παιδί μου, του είπα οτι ειναι πολύ όμορφο να το προσέχει», περιέγραψε η διαχειρίστρια.
Η μάρτυρας ανέφερε πως εκείνη την ημέρα ο Σάββας τους είπε πως “η Δημήτρινα δε θέλει να δει το παιδι της και εγώ προσπαθώ να την πείσω να δει το παιδί της, να κατέβει κάτω να το δει”. «Η μητέρα μου μετά του είπε “γιατι την δέρνεις τη γυναίκα σου δε σου τα έφερε σήμερα;…”
Η μάρτυρας εξέφρασε τη πεποίθηση πως το περιστατικό έγινε παρουσία της μικρής Άννυ. Όπως ειπε εκείνη μόνο μια φορά είχε ακούσει τη φωνή της μικρής ενώ επικαλέστηκε μαρτυρία ένοικου που έχει φύγει από τη ζωή οτι άκουγε το παιδάκι να κλαίει. Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στον δεύτερο κατηγορούμενο Νικολάι επισημαίνοντας πως τον είχε δει μια φορά. «Μου παρουσιάστηκε ως μοντελίστ από την Τυνησία», ανέφερε ενώ τόνισε πως μύριζε ωραία και ήταν περιποιημένος.
Το βίαιο περιστατικό επιβεβαίωσε κι άλλος ένοικος της πολυκατοικίας ο οποιος κατέθεσε χαρακτηριστικά: «Την χτύπαγε, την τράβαγε από τα μαλλιά». Όπως επίσης ανέφερε: «Το παιδάκι κατά καιρούς έκλαιγε αλλά ήταν φυσιολογικό κλάμα παιδιού. Την Μεγάλη Πέμπτη τον είδα να παίρνει στις 5 το πρωί βόλτα τη μικρή. Φαινόταν φυσιολογικός, όχι υπό την επήρεια ναρκωτικών».

“Πούλησε τα παιχνίδια της Άννυ για…50 ευρώ!”

Ανατριχίλα προκαλέσε στη δικαστικη αίθουσα και η κατάθεση υπαλλήλου κοσμηματοπωλείου ο οποιος ανέφερε πως ο Σάββας του πούλησε τα παιχνίδια της μικρής για 50 ευρώ! Αυτό έγινε μετά το Πάσχα του 2015 όπως κατέθεσε ο μάρτυρας.

“Δουλεύαμε μαζί με τη Δημητρίνα σε στούντιο…”

Στη συνέχεια κατέθεσε στο Δικαστήριο μία φίλη της μητέρας με την οποία δουλεύαν μαζί σε στούντιο. «Είχαμε πάει μαζί με Δημητρίνα στη Γερμανία και μείναμε εκεί για ένα μήνα. Εγώ πήγα για δουλειά, εκείνη είχε ένα Γερμανό που ήθελε να δει. Το παιδί το άφησε στο Σάββα με σκοπό να το κρατάει η μητέρα του.  Ξέρω ότι ο Σάββας έκανε χρήση ναρκωτικών. Είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και τη μία φορά της είπα οτι το παιδί είναι στη μητέρα του. Μετά της είπε ότι το πήρε πίσω. Μιλούσαν κάθε μέρα για το παιδί», ανέφερε στη κατάθεση της.
Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο Γερμανός φίλος της Δημήτρινα της έδωσε 12 χιλιάδες ευρώ και από αυτά τα χρήματα εκείνη έστειλε και στον Σάββα.
«Η Δημήτρινα ενδιαφέροταν πάρα πολύ για το παιδί», κατέθεσε η μάρτυρας, ενώ, πρόσθεσε πως της είχε πει οτι θα έπαιρνε την Άννυ και θα έφευγε. Η μάρτυρας δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από το δικηγόρο του Σάββα, Παναγιώτη Χρυσικάκη για την αποψη που είχε εκφράσει την αποψη πως ο κατηγορουμενος προέβη σε αυτές τις πράξεις για μην χάσει τη Δημητρίνα η οποία ηταν αυτή που έφερνε τα χρήματα, για να απάντησει η μάρτυρας πως αυτό είναι που πιστεύει.
Επίσης, ανάφερε πως γνώριζε πως ο Σάββας φώναζε στη μικρή Άννυ.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2016.
Πηγή: Newsit.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites