Κυριακή, 24/06/2018

Υψηλή η επισκεψημότητα στην Πρέβεζα και μετά το Δεκαπεντάυγουστο

Μεγάλη η αύξηση της επισκεψημότητας τόσο στο Νομό όσο και συγκεκριμένα στο Δήμο Πρέβεζας το μήνα Αύγουστο σύμφωνα με πληροφορίες που μας μεταφέρουν οι επαγγελματίες του τουρισμού της πόλης.
Τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα έως και τα μέσα Σεπτέμβρη κάτι που σημαίνει πως παρά την μεγάλη καθυστέρηση της έναρξης της τουριστικής σεζόν φέτος ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος στο Δήμο Πρέβεζας θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο κακός Ιούνιος.
Σε αντίθεση με την Πάργα στην Πρέβεζα οι περισσότεροι επισκέπτες είναι Έλληνες από τις περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας ενώ φέτος οι ελάχιστοι Ευρωπαίοι επισκέπτες που διάλεξαν το Δήμο της Πρέβεζας για τις διακοπές τους ήταν κατά πλειοψηφία Τσέχοι.Ελαφρώς περισσότεροι ήταν οι επισκέπτες από τις Βαλκανικές χώρες κατά πλειοψηφία Αλβανοί και λιγότεροι Ρουμάνοι δηλαδή χαμηλά Τουριστικά στρώματα.
Τα μηνύματα είναι εξαιρετικά ευοίωνα για τον τουρισμό της περιοχής μας και το μέλλον αναμένεται ακόμα καλύτερο με την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων και κυρίως την ένωσης της Εγνατίας με την Ιόνια Οδό η οποία αναμένεται να απογειώσει τουριστικά την περιοχή μας τα επόμενα χρόνια. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ