Παρασκευή, 25/05/2018

290 Χιλιάδες Ευρώ για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Καναλλάκι

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την ολοκλήρωση του έργου του «Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου» στο Καναλλάκι. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας,  οι Αντιδήμαρχοι της ΔΕ Φαναρίου Ιωσήφ Σίσκας και Νίκος Κασκάνης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Σμπόνιας, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και ο ανάδοχος του έργου.
Το συγκεκριμένο έργο δημοπρατήθηκε στις αρχές του 2004, το ποσό της σύμβασης ανήλθε  στα  900.000 ευρώ  περίπου  και οι εργασίες έχουν διακοπεί από τον Οκτώβριο του 2008 ενώ έχει κατασκευασθεί  ο φέρων οργανισμός, η στέγη και οι τοιχοποιίες.
Ο κ. Νάστας  ανακοίνωσε ότι μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και με την ουσιαστική συμβολή του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και της αρμόδιας           Αντιπεριφερειάρχη  κας Τατιάνας Καλογιάννη,  διασφαλίστηκε από το Υπουργείο Οικονομίας,  Ανάπτυξης και Τουρισμού μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, το ποσό των 290.000 ευρώ για τις υπολειπόμενες εργασίες.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη, το επόμενο διάστημα και μετά  από τη διευθέτηση των διαδικαστικών  θεμάτων που προσδιορίστηκαν κατά τη σύσκεψη, ο ανάδοχος  θα ξεκινήσει   τις εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου έτσι ώστε να δημιουργηθεί στην ΔΕ Καναλλακίου ένα πλήρες και οργανωμένο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ