Τρίτη, 22/05/2018

Είχαμε χρόνια να δούμε αυτή την εικόνα στην Πρέβεζα!

Συγκεκριμένα από την εποχή που γίνονταν στο Λιμάνι της Πρέβεζας η Έκθεση του Εμπορικού Επιμελητηρίου, είχαμε να δούμε να στήνεται κάτι αντίστοιχο στην πόλη.
Τώρα είναι το όραμα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και του Γραφείου της Πρέβεζας που πραγματοποιεί μετά από σχεδόν 10 χρόνια, μία σοβαρή έκθεση με αντικείμενο την γευσιγνωσία της πόλης και τα τοπικά της προϊόντα!
Με βασικό διοργανωτή την Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και την συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας η Λέσχη Αρχιμαγείρων ελπίζει να βάλει το δικό της λιθαράκι στην ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων συμβάλλοντας έτσι πολύ δυναμικά στην προσπάθεια των Ηπειρωτών Παραγωγών.
Η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό την Παρασκευή 26 Αυγούστου και θα λήξει την Κυριακή 28 Αυγούστου ενώ όσοι θέλουν να την επισκεφθούν θα πρέπει να το κάνουν από τις 19:00 το απόγευμα εως τις 12:00 το βράδυ.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 20 παραγωγοί και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, προβάλλοντας ένα μεγάλο εύρος τοπικών προϊόντων, όπως ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, αρωματικά βότανα, οπωροκηπευτικά, θαλασσινά, μέλι, κ.ά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ