"Ταμάμ" για το τουρισμό του Νομού Πρέβεζας οι αναταραχές στην Τουρκία

Βούτυρο στο ψωμί των επαγγελματιών τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Νομού Πρέβεζας ήταν οι αναταραχές που κλονίζουν την Τουρκία με την απόπειρα πραξικοπήματος.
Όπως ανέφεραν στο mypreveza.gr επαγγελματίες της Πάργας η Apollo μετά και τις τελευταίες εξελίξεις παρέτεινε τα συμβόλαια της εκεί μέχρι και τον Οκτώβρη κάτι που σκόρπισε αισιοδοξία.
Αυτό, ελλείψει ταξιδιωτικών πρακτορείων στο Δήμο της Πρέβεζας σε αντίθεση με αυτόν της Πάργας δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα φέρει κάποιο όφελος μιας και η Apollo έχει κάνει ένα σοβαρό άνοιγμα στο Κανάλι το οποίο είναι στο χέρι των ξενοδόχων της περιοχής να το αξιοποιήσει κατάλληλα μιας και είναι από τις λίγες ευκαιρίες για προσέγγιση  του ευρωπαϊκού και ποιοτικού τουρισμού όπως στην περίπτωση των Σκανδιναβών!
Το βέβαιο είναι πως οι Ευρωπαίοι και δει οι Σκανδιναβοί τουρίστες αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι πλέον τα τουρκικά παράλια για τις διακοπές τους και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από την περιοχή μας να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός.
Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr