Συναυλία αλληλεγγύης για τα 5 χρόνια λειτουργίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας

Την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 9:30 μμ, στο Κάστρο του Παντοκράτορα, συναυλία του Δημήτρη Υφαντή για την στήριξη των δράσεων του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας, συμπλήρωσε φέτος 5 χρόνια λειτουργίας. Είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη δομή, που δεν λαμβάνει χρηματοδότηση από το κράτος, την τοπική αυτοδιοίκηση, τα ΕΣΠΑ ή τη εκκλησία αλλά στηρίζεται στην αλληλεγγύη και την προσφορά των απλών ανθρώπων. Παρέχει πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε εκατοντάδες ανασφάλιστους και άνεργους συνανθρώπους μας, που έχασαν το δικαίωμα στην δωρεάν υγεία, λόγω των σκληρών νεοφιλελεύθερων ,μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται εδώ και 6 χρόνια στην χώρα μας. Παρέχει τις υπηρεσίες του, χωρίς διακρίσεις σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου, φυλής ,χρώματος θρησκείας & νομιμοποιητικών εγγράφων. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται στην στήριξη των 600 περίπου προσφύγων που ζουν απομονωμένοι, στο στρατόπεδο μαζικής διαβίωσης στην Φιλιππιάδα, σε πολύ δύσκολες υλικές και ψυχολογικές συνθήκες. Συμμετέχει στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και στηρίζει με κάθε μέσον  τα 2 αυτοδιαχειριζόμενα ,σπίτια που λειτουργούν στην πόλη μας, για την φιλοξενία των εγκύων γυναικών.

Βιογραφικό σημείωμα Δημήτρη Υφαντή
Ο Δημήτρης Υφαντής έγινε γνωστός για τον δικό του τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την παραδοσιακή μουσική. Πρόκειται για έναν έντεχνο τραγουδοποιό και έναν ολοκληρωμένο τραγουδιστή και μουσικό. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα στο χώρο της μουσικής και έχει καταθέσει δισκογραφικά την άποψή του σε 7 cd και πολλές συμμετοχές. Το 2002 μαζί με την Ερωφίλη και το Νίκο Κουρουπάκη δημιούργησαν το φωνητικό σχήμα Τρίφωνο. Στα 11 χρόνια της παρουσίας του Τριφώνου, αποκόμισε σαν τραγουδιστής και σαν τραγουδοποιός δύο πλατινένιους και τρεις χρυσούς δίσκους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites