Τρίτη, 24/04/2018

Στα Μαύρα σκοτάδια η Αρχαία Νικόπολη-Διεθνής διασυρμός για το Υπουργείο Πολιτισμού

Το Μαύρο σκοτάδι επισκίασε την λάμψη της Τελετής Λήξης του 34ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάν στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Αρχαίας Νικόπολης!
Η υπέροχη και μαγευτική αυτή τελετή εκτός από τον Πολιτιστικό μας πλούτο, ανέδειξε και την οργανωτική μας ένδεια τόσο ως χώρα, όσο και ως Δήμος και Περιφέρεια.
Πως να αναδείξεις τον Αρχαιολογικό σου πλούτο όταν δεν μπορείς καν να τον δείξεις….
Αλγεινή εντύπωση τόσο στους θεατές όσο και στους χορωδούς προκάλεσε το γεγονός ότι η διαδρομή από την οποία έγινε η διέλευση του κόσμου, από την Κύρια Πύλη των Παλαιοχριστιανικών Τειχών ως το Ρωμαϊκό Ωδείο ήταν στα ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ και οι θεατές επέστρεφαν στα οχήματα τους τα οποία είχαν σταθμεύσει στον περιβάλλοντα χώρο της κύριας πύλης  παραπλεύρως της εθνικής οδού Πρέβεζας –Ιωαννίνων, ανοίγοντας τους φακούς των κινητών τους.
Πέρασε πάνω από ένας χρόνος όταν ήρθε στη πόλη μας ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης και το αποτέλεσμα της επίσκεψής του ήταν αυτό …ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ!
Φιλότιμες οι προσπάθειες του Διαζώματος με τις πολιτιστικές διαδρομές, όμως το αποτέλεσμα είναι πάλι ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ!
Είναι δυνατόν στα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε το ελληνικό κράτος για την αναστύλωση και ανάδειξη αυτών των αρχαιολογικών μνημείων να μην μερίμνησε για τον επαρκή φωτισμό τους;;;
Πρέβεζα σημαίνει πέρασμα, αν θέλετε λοιπόν περνώντας να δείτε και την Αρχαία Νικόπολη μη κάνετε το λάθος να περάσετε βράδυ γιατί θα δείτε ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ