Τρίτη, 22/05/2018

Προσωπική επιτυχία του Γιάννη Γιαμά το φρένο στην ΑΕΠΙ!

Το κυνήγησε όσο τίποτε άλλο και το πέτυχε…
Με πρωτοβουλία του εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας και του Προέδρου του Γιάννη Γιαμά μπήκε φρένο στην ασυδοσία της ΑΕΠΙ, η οποία σε ρόλο αστυνομίας μπούκαρε στα καταστήματα της Πρέβεζας επιβάλλοντας διοικητικές κυρώσεις στους επαγγελματίες, οι οποίοι σαν να μην τους έλειπαν τα όσα τραβούν από την οικονομική κρίση έπρεπε να έχουν και το βραχνά της ΑΕΠΙ.
Ο κ. Γιαμάς κινήθηκε άμεσα με έγγραφα του προς το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τον Υφυπουργό κ. Μπαλάφα να δίνει λύση στο ζήτημα και μαζί με τη λύση, έδωσε και μεγάλη ανάσα στους επαγγελματίες της περιοχής μας.
Θέμα: «Πνευματικά Δικαιώματα»
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με τη σημερινή μας επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ανάκληση του εγγράφου προς την ΑΕΠΙ Α.Ε. (αριθ. πρωτ. 50385/6-3-2014) και την παύση ισχύος της εγκυκλίου σχετικά με την επιβολή διοικητικών κυρώσεων στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), λόγω καταστρατήγησης των διατάξεων του Ν.2121/1993 (ΦΕΚ 25/Α΄/1993).
Όπως γνωρίζετε το σχετικό έγγραφο δημιούργησε πληθώρα προβλημάτων στον εν λόγω κλάδο την τελευταία διετία και χιλιάδες μέλη μας ταλαιπωρήθηκαν με επιβολή άδικων διοικητικών κυρώσεων παν τους οδηγούσαν, είτε σε αφαίρεση άδειας μουσικών οργάνων, είτε σε αφαίρεση της άδειας λειτουργίας τον καταστήματός τους.


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Κλείνοντας, θέλουμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη όλων των μελών μας για την δίκαιη αυτή απόφασή σας.
        Με εκτίμηση,
                                                            Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας


Ιωάννης Γιαμάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ