ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ: Πάνω από τα μισά ονόματα της λίστας των "μεγαλο"οφειλετών του δημοσίου είναι πεθαμένοι!!!
Άνθρακας ο θησαυρός της δημοσιοποίησης των ονομάτων με τους "μεγαλο" οφειλέτες του δημοσίου , και τη λέξη "μεγάλο" τη βάζουμε σε παρένθεση γιατί ο μεγαλύτερος οφειλέτης είναι το ίδιο το δημόσιο!
Αυτή η ενέργεια δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως στην Ελληνική Κοινωνία, αλλά μόνο στην επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως αποδεικνύεται πάνω από τα μισά ονόματα της περιβόητης λίστας είναι πεθαμένοι, οι οποίοι διαπομπεύονται μάλιστα μετά θάνατον, ενώ το 90% των ΑΦΜ είναι ανενεργά, δηλαδή το κράτος δεν μπορεί να εισπράξει ούτε ένα ευρώ ...
Τσάμπα η διαπόμπευση και τσάμπα και τα μπερδέματα με πρώτο θύμα τον Δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά!
Όπως διαβάσατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Πρεβεζάνας Δημοσιογράφου Μάγδας Τσέγκου και Αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά , αλλος  τελικά  ο εν ζωή  δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Γιώργος Αυτιάς του Ιωάννου που δεν χρωστάει ούτε 1 ευρώ στο κράτος… και άλλος ο Γιώργος Αυτιάς του Δημητρίου, πεθαμένος της λίστας οφειλετών!
Άλλο πατρώνυμο, άλλος ΑΦΜ…άλλο επάγγελμα… μηδέν οφειλές ο δημοσιογράφος, πάνω από 2,9 εκατομμύρια οφειλές ο πεθαμένος ! 
Τι μπορεί να κάνει μια συνωνυμία!
Ο θεός όμως αγαπάει τους σωστούς.
Δείτε το μπέρδεμα
Στις λίστες του Υπουργείου Οικονομικών υπάρχει το όνομα Γιώργος Αυτιάς του Δημητρίου, που έχασε τη ζωή του εδώ και μερικά χρόνια στον Πειραιά. Αυτός…λοιπόν ο ΑΥΤΙΑΣ  του Δημητρίου κατά το Υπουργείο Οικονομικών χρωστούσε πάνω από 2,9 εκατομμύρια ευρώ και με ΑΦΜ 078516932.
Ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς είναι του Ιωάννου δημοσιογράφος με διαφορετικό   πατρώνυμο ηλικία και ΑΦΜ  και είναι εν ζωή  !  
Μάλιστα ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς του ΣΚΑΙ  έχει σημερινή  φορολογική ενημερότητα που δείχνει ότι έχει πληρώσει μέχρι σήμερα  μέχρι και το τελευταίο ΕΥΡΩ!
Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr