Δευτέρα, 25/06/2018

Α2 ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ … Δεν κατεβαίνει η ομάδα του Α.Ο Πρέβεζας στο Πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας

Την μη κάθοδο της Ομάδας του Α.Ο Πρέβεζας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε μετά από μια μακράς διάρκειας σύσκεψη η διοίκηση της ομάδας.
Το γεγονός ότι τα 3/4 των αθλητών που έβαλαν κυριολεκτικά πλάτη για την άνοδο της ομάδας, ήταν μαθητές της Γ’Λυκείου, οι οποίοι τη νέα χρονιά θα παίξουν Volley σε ομάδες των πόλεων που θα σπουδάσουν και όπως είναι φυσικό δεν μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Α.Ο Πρέβεζας οδήγησε την διοίκηση και τον προπονητή στο να παρουν αυτή την απόφαση.
Όπως είναι φυσικό ο κορμός της ομάδας χωρίς αυτούς τους παίχτες διαλύεται και για να δημιουργηθεί ο καινούργιος κορμός απαιτεί χρόνο, αφού είναι απόφαση της διοίκησης να μην αναζητήσει παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν το κορμό αυτής, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζεται στις ακαδημίες της.
Το να στηρίζεται βέβαια μία ομάδα στις ακαδημίες της δεν είναι κακό, αλλά να το κάνει αυτό καθολικά και ολοκληρωτικά  καταλαβαίνετε ότι δεν θα οδηγήσει ποτέ αυτή την ομάδα ψηλά,  αφού οι παίκτες με το που θα πηγαίνουν στην Γ΄Λυκείου θα φεύγουν και εκείνοι για σπουδές και κάθε χρόνο η ομάδα δεν θα έχει συνοχή!Αυτή είναι η φιλοσοφία της διοίκησης και του προπονητή. Αν είναι σωστή ή λάθος θα το κρίνει η ιστορία.
Δυστυχώς, λοιπόν δε θα έχουμε τη χαρά τα δούμε τον Α.Ο Πρέβεζας να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία καθώς όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ μεταξύ άλλων: «Αυτή άλλωστε είναι η μοίρα της επαρχίας, αιμοδότης πάντα των μεγάλων ομάδων»
Ο Α.Ο Πρέβεζας παρά τον τιτάνιο αγώνα των αθλητών του για την άνοδο θα αγωνιστεί ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ