Τρίτη, 24/04/2018

Με την Καθοριστική συνδρομή της ΛΕΚ Πρέβεζας έσβησε η Πυρκαγιά στα Λογγίδια της Πρέβεζας

Δύσκολο έργο είχε σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας.

 Η Πυροσβεστική κλήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ανταποκριθεί σε 3 πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν σε 3 διαφορετικές περιοχές της Πρέβεζας.

 Αρχικά δέχθηκε κλήση για μια χοτρολιβαδική έκταση στην διασταύρωση της Δροσιάς, ενώ μόλις λίγα λεπτά αργότερα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στα Λογγίδια η οποία μάλιστα απείλησε κατοικία, ενώ για την κατάσβεση της οποίας ρίχτηκε στη μάχη και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας με το ειδικά εξοπλισμένο όχημα της.

 Πριν καλά καλά τεθεί υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στα Λογγίδια η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για ακόμα μία Πυρκαγιά μεταξύ Καναλίου και Αρχαγγέλου.Η ΛΕΚ παρέμεινε στο σημείο μέχρι την αποδέσμεση της από την ΠΥ Πρέβεζας αφού το συμβάν είχε λήξει

 Παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν από το πρωί σήμερα στην περιοχή,ο άρτιος συντονισμός των εμπλεκόμενων υπηρεσιών οδήγησε στην κατάσβεση των πυρκαγιών καίγοντας μόνο χορτολιβαδική έκταση και μερικές ελιές.

Τέλος για την πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ Αρχαγγέλου και Καναλίου συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια  χειριστής καταστροφέα.
πηγή φωτογραφιών ΛΕΚ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ