Σάββατο, 21/04/2018

Ξεχωριστή διάκριση για δύο μέλη της ΕΦΕ Πρέβεζας

Δύο μέλη της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Πρέβεζας βρίσκονται μεταξύ των 25 διακριθέντων, στο διεθνή διαδικτυακό φωτογραφικό διαγωνισμού του Photometria Awards 2016, με θέμα «HOME». Συγκεκριμένα διακρίθηκαν μεταξύ 369 συμμετεχόντων ο Αντιπρόεδρός Χρήστος Κάτσανος και το μέλος Νίκος Γκόλιας..
Οι 25 νικήτριες Φωτογραφίες θα εκτίθενται μέχρι 12 Ιουνίου στο Θέατρο παλαιών σφαγείων, στα Ιωάννινα, με όσους επιθυμούν να μπορούν να ψηφίσουν μέχρι 11 Ιουνίου την αγαπημένη τους φωτογραφία για την ανάδειξη των νικητών.
Τα αποτελέσματα των 4 καλύτερων φωτογραφιών (3 της κριτικής επιτροπής και 1 κοινού) θα ανακοινωθούν στις 12 Ιουνίου στην τελετή λήξης του Photometria International Photography Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ.Χατζής (πρώην Παλαιά Σφαγεία) Ιωαννίνων και θα αναρτηθούν στοwww.photometria.gr
Παράλληλα η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Πρέβεζας ενημερώνει πως αύριο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, εγκαινιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών η Ομαδική έκθεση φωτογραφίας επτά φωτογραφικών λεσχών της δυτικής Ελλάδας, η οποία θα παραμείνει έως τις 30 Ιουνίου. Πρόκειται για τις ομάδες Φωτόραση – Ιωάννινα, ΕΦΕ – Πρέβεζας, ΚΑΔΡΩ – Φιλιππιάδα, ΦΩΣΠΙ – Ιωάννινα, ΦΟΑ – Άρτα, ART8 – Aγρίνιο και ΦΩΤΟΛΕΚΕ – Κέρκυρα.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ