Σύσκεψη με θέμα την προώθηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) της Πάργας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Καναλλακίου με θέμα την προώθηση  του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) της  Πάργας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος       κ. Νίκος Κασκάνης, οι Αντιδήμαρχοι των  Δ.Ε. Φαναρίου και Πάργας κ. Ιωσήφ Σίσκας και  κ. Κωνσταντίνος Σπανός αντίστοιχα, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας    κ. Κωνσταντίνος Ζέρης, η προϊσταμένη  του Τμήματος   Δόμησης  κα Βασιλική Λαμπρούση  καθώς και  εκπρόσωποι της μελετητικής ομάδας.


Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε από τους εκπροσώπους της μελετητικής ομάδας η Β1 Φάση του ΓΠΣ ενώ συζητήθηκαν πιθανές τροποποιήσεις της, οι αλλαγές στην πολεοδομική νομοθεσία  καθώς και η οργάνωση της διαδικασίας σύνταξης της Β2 Φάσης,  που αποτελεί και το τελικό στάδιο πριν από τη θεσμοθέτηση.


Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Νάστας, δήλωσε:
«Προχωρούμε αποφασιστικά στην ολοκλήρωση του  πολεοδομικού σχεδιασμού στο Δήμο μας γιατί πιστεύουμε ότι  αποτελεί το βασικό εργαλείο για την οργανωμένη ανάπτυξη της περιοχής μας  και τη στήριξη όλων των παραγωγικών δραστηριοτήτων.

Αποφασίσαμε σήμερα να δώσουμε μια νέα ώθηση στην ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Πάργας, το οποίο είχε παγώσει το προηγούμενο διάστημα. Με συντονισμό των κινήσεών μας,  ελπίζουμε ότι σύντομα θα φθάσουμε στη θεσμοθέτησή του».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites