Δευτέρα, 25/06/2018

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Πρέβεζας για την εγκληματική Επίθεση στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Αλληλεγγύη Στους Εργαζόμενους, Τα Συνδικάτα Και Τον Λαό Της Τουρκίας
Προς τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και το λαό της Τουρκίας
Το ΠΑΜΕ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και τον Λαό της Τουρκίας για την εγκληματική επίθεση στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τρίτης.
Η όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών έχει ήδη βαρύτατες συνέπειες στους λαούς της περιοχής. Ο ρόλος τον οποίο παίζουν οι τοπικές κυβερνήσεις, όπως η Τουρκική και η Ελληνική Κυβέρνηση, είναι σπίρτο σε πυριτιδαποθήκη. Ενώ με το πρόσχημα του «αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία» δημιουργείται ένα ακόμα πιο ασφυκτικό πλαίσιο περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, που αξιοποιείται για να κλιμακωθεί η επίθεση στους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων κάθε χώρας.
Το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας και της Τουρκίας, με τις αξίες της φιλίας, της αλληλεγγύης και του προλεταριακού διεθνισμού, θα συνεχίσει να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τα μονοπώλια. Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για τα θύματα της επίθεσης και την Αλληλεγγύη μας στον λαό και τους εργαζόμενους της Τουρκίας.

Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ