Ο "Τοίχος της καλοσύνης" έφθασε και στην Πρέβεζα

Ανώνυμοι Πρεβεζάνοι Πολίτες, άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας δείχνουν το δρόμο της αλληλεγγύης στην πόλη της Πρέβεζας. Εδώ και αρκετές ημέρες έχει στηθεί ένας διαφορετικός "Τοίχος Καλοσύνης" στην περιοχή σε έναν πυλώνα της ΔΕΗ.
Η ιδέα είναι απλή: Καθαρά ρούχα και φαγητό σε όσους τα χρειάζονται, αλλά με αξιοπρέπεια, ώστε να μην αναζητούνται στις σακούλες που οι πολίτες αφήνουν δίπλα σε κάδους απορριμμάτων ή ακόμη και μέσα στα σκουπίδια .

‘Ετσι, όποιος θέλει να βοηθήσει, αφήνει στις κρεμάστρες που είναι τοποθετημένες στο αυτοσχέδιο σχοινί που έχει δεθεί σε αυτό το πυλώνα της ΔΕΗ, κοντά στο 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας.

«'Αφησε το αν σου περισσεύει. Πάρτο, αν το χρειάζεσαι» είναι το μήνυμα και πάρα πολλοί είναι οι πολίτες της Πρέβεζας που γεμίζουν καθημερινά τις κρεμάστες, αλλά ακόμη περισσότεροι φαίνονται να είναι αυτοί που τα χρειάζονται, αφού το σημείο αδειάζει συνεχώς.

Όσοι λοιπόν έχετε ρούχα και παπούτσια που σας περισσεύουν δεν έχετε παρά να ενισχύσετε την αυθόρμητη προσπάθεια των συμπολιτών μας αφήνοντας τα στο σημείο! 
Share on Google Plus

Γράφει η Ανδριάνα Σολδάτου

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr