Ο Λούρος γιόρτασε τον πολιούχο του Άγιο Απόστολο Βαρνάβα

Παρουσία πλήθος πιστών και των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκαν στο Λούρο στις 10 και 11 Ιουνίου οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Πολιούχου του Αγίου Απόστολου Βαρνάβα, στον ιστορικό Ναό που βρίσκεται στο φερώνυμο αισθητικό παραποτάμιο δάσος. Παραμονή της εορτής την Παρασκευή το απόγευμα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, ενώ το Σάββατο το πρωί, ανήμερα της γιορτής τελέστηκε η Θεία Λειτουργία. Στην συνέχεια ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λούρου, ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα από τις γυναίκες των συλλόγων της περιοχής, οι οποίες είχαν φτιάξει διάφορα και εκλεκτά εδέσματα και τα πρόσφεραν στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Μεταξύ άλλων στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι βουλευτές Πρέβεζας κ.κ Μπάρκας και Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φραγκούλης , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Πιπιλίδης και Γιαννουλάτος, οι Αντιδήμαρχοι Λούρου και Ζαλόγγου κ.κ Κατσαούνος και Ματέρης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Λούρου κ. Σπύρος Γκούρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ιερείς της Μητρόπολης και πλήθος κόσμου.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites